INNA, pe urmele lui Ceaușescu. Artista a filmat în Palatul Primăverii al fostului dictator – VIDEO

INNA, pe urmele lui Ceaușescu. Artista a filmat în Palatul Primăverii al fostului dictator ndash; VIDEO
INNA, în casa lui Ceaușescu. FOTO: captură YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Iulie 2019
Data actualizare: 15 Iulie 2019
INNA a pătruns în intimitatea cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu odată cu realizarea celui mai nou videoclip. Artista a mărturist că a fost o experiență impresionantă.

INNA a filmat un videoclip pentru piesa Locura, care se regăsește pe cel mai recent album al ei – YO. Pentru realizarea filmărilor, artista și echipa ei au ales un loc special din București, fosta reședință a lui Nicolae Ceaușescu, Palatul Primăverii. 

Am filmat două zile, locul arată impresionant și toată echipa a fost încântată că suntem în celebra casă a lui Nicolae Ceaușescu”, a spus INNA.

Reședința soților Ceaușescu poate fi vizitată de marți până duminică, însă în baza unei rezervări efectuate cu 24 de ore înainte. Cei care au avut deja privilegiul de a pătrunde în intimitatea cuplului Ceaușescu au putut recunoaște în videoclipul piesei Locura mobilierul impunător, elementele de décor și piscina interioară impresionantă.

Citește și: Obiecte sanitare din aur, 174 de camere și o grădină luxuriantă uriașă. Cum arăta o zi din viața lui Nicolae Ceaușescu

INNA, succes nebun cu piese în limba spaniolă

Locura, care a fost compusă de artistă și produsă de David Ciente, este doar una dintre piesele de succes ale artistei cântate în limba spaniolă. De curând, INNA a lansat single-ul Si, Mama, de pe albumul YO, compus integral de artistă în limba spaniolă și produs de David Ciente.

Piesa Si, Mama este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care dorește să-și contureze o carieră, la ce și la cine să aibă grijă pe drumul spre succes. INNA a lansat de curând și piesele Te Vas, Gitana și Fuego

Ascultă mai jos piesa Locura!

YO este un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, lansat împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!