Cine este românca care a pașit alături de Thalia, J Balvin si Daddy Yankee, pe covorul rosu la premiile Lo Nuestro

Cine este românca care a pașit alături de Thalia, J Balvin si Daddy Yankee, pe covorul rosu la premiile Lo Nuestro
Citeste mai mult despre: Inna, J Balvin, lo nuestro,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 22 Februarie 2019
Data actualizare: 22 Februarie 2019
INNA a participat aseară pentru prima dată la Premiile Lo Nuestro care au avut loc la Miami. Artista a fost invitată să prezinte premiul “Revelația anului” la acest eveniment împreună cu Pedro Moreno și El Bebeto.

La “Premios Lo Nuestro” au fost invitați artiști de seamă din industria muzicală latino precum Thalia, Gabriel Soto, Ozuna, Juanes, Marc Anthony, Anitta, Prince Royce, Alejandro Sanz, Nicky Jam, Lele Pons, Ninel Conde, dar și Reik, Daddy Yankee, Yandel, J Balvin. Cu cei din urmă, INNA a avut colaborări de-a lungul anilor pentru “Dame Tu Amor”, “More than Friends”,  “In Your Eyes” și “Cola Song”.

INNA a postat pe social media mai multe poze și video-uri de la eveniment, spunând că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Artista se află în Miami, după ce a fost în Los Angeles la emisiuni, filmări și evenimente, dar și la sesiuni de compoziție pentru piese noi împreună cu David Ciente, dar și artiști și producători din State.

INNA a fost invitată la brunch-ul ROC NATION, casă de discuri care o reprezintă în Statele Unite, eveniment la care au participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy.

Vezi și: Vocea Romaniei Junior - sezonul 2: Olivia Alexandrescu & INNA

De curând, INNA a lansat piesa “Sin Ti”, compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

 INNA – Sin Ti

 
Anul trecut, INNA a lansat “RA” și “Iguana”, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.

INNA – RA

 Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

 INNA – YO (trailer)
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies