Interviu exclusiv cu Arsenie: “Viața după O-Zone e la fel de agitată. Nu există șanse să ne mai reunim"

Interviu exclusiv cu Arsenie: Viața după O-Zone e la fel de agitată. Nu există șanse să ne mai reunim
Citeste mai mult despre: Arsenium, INTERVIU EXCLUSIV, O-zone,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 22 Octombrie 2018
Data actualizare: 22 Octombrie 2018
Fostul component al celebrei trupe O-Zone, Arsenie Toderaș, este cunoscut acum sub numele de scenă Arsenium. S-a stabilit în Rusia, acolo unde are si acum succes, dar concertează și în alte țări. A rămas cu picioarele pe pământ, cum îi place să spună, căci succesul nu a reușit să-l prindă în mreje. 

Cântă mereu cu plăcere și după zece ani a revenit în România! De ce și ce planuri mărețe are? Ne spune chiar el, Arsenium, în interviul exclusiv pentru PROTV.RO! Cert este că trupa O-zone a devenit istorie!

Arsenie, cu ce gânduri ai revenit în România? 

Am fost invitat în Juriu la Cerbul de Aur, atunci mi-am dat seama cât de dor îmi e de România, plus că am lansat de curând piesa “Bon Ami” în mai multe țări, inclusiv România, și am hotărât să merg în promovare... De curând am avut un super concert în Sighișoara în cadrul festivalului internațional al sașilor transilvăneni. De fapt, a fost primul concert în România, după 10 ani.

De cât timp nu ai mai fost în țară? Ce surprize noi pregătești pentru fani? 

Dacă e să vorbim de surprize, atunci pot să vă zic că voi lansa curând și ceva în limba română. După ce s-a rupt trupa O-Zone am cântat doar în limbi străine.... am o piesă bună rău (râde).
  
Te gândești să te muți definitiv în România? 

Nu știu dacă m-aș muta acum în România, căci mi-am cam construit viața în altă țară, dar un lucru este cert, voi fi prezent în țară, la București, aproape în fiecare lună, și în alte orașe pentru concerte, lucru în studio etc.
    
În ultima vreme ai concertat foarte mult în Rusia, Spania și Turcia.  Ce țări îți dorești să mai cucerești cu proiectul Arsenium? 

Eu când compun nu prea mă gândesc la țările pe care aș vrea să le cuceresc, dar normal că le-aș vrea pe toate! Depinde de multe chestii...depinde în ce limbă e piesa, dacă mi-a venit ideea în rusă, atunci o pregătesc pentru Federația Rusă și fostele țări CSI unde toți vorbesc această limbă. Dacă piesa e în engleză atunci șansele sunt mai mari să se lanseze la nivel mondial. Însă, desigur mai sunt excepții ca piesă noastră, “Dragostea din tei” sau “Despacito”. 

Unde te vezi, muzical vorbind, peste 10 ani?

Peste 10 ani mă văd la fel, făcând muzică, producând și alte proiecte în afară de al meu, turnee, călătorii etc. Desigur, cu familie, alături de femeia iubită și copii! 
  
Cu ce artiști de la noi ți-ai dori o colaborare, un featuring? Dar din afară cu cine ți-ar plăcea să cânți?  
    
În România sunt mulți artiști buni, cu mulți dintre ei aș colabora și chiar am de gând cu cineva anume la începutul anului viitor, dar deocamdată mai țin secret până voi fi sigur…Din afară aș face feat cu David Guetta!
 
Cum arată viața ta după O-Zone? Cum arată o zi din viața ta în Rusia? 
  
Viața după O-Zone e la fel de agitată, poate chiar și mai agitată, sunt antrenat în multe proiecte muzicale, zi de zi sunt în studio, concerte în diferite țări, mă bucur când mai am câteva zile libere. Când am un pic de timp încerc să recuperez, să dorm mai mult. Merg la film cu iubita mea ori de câte ori iese o noua producție cinematografică bună, cu rating mare (râde), fac sport.


  
Cât de mult te-a transformat succesul de atunci? 
  
M-am obișnuit cu succesul în perioada O-Zone, dar nu m-a luat tare valul, am fost mereu cu picioarele pe pământ și capul în nori (râde), asta e combinația perfectă!


V-ați mai reuni de dragul fanilor, tu, Dan Bălan și Radu Sârbu? Vorbiți  despre acest lucru când vă întâlniți? Există șanse? 
  

O-Zone pot spune sigur că nu se mai reunește și șanse nu există... Cu Radu vorbesc destul de des, și chiar lucrăm la ceva acum, cu Dan nu, este la fel ca înainte, foarte dificil.

Care e cea mai tare amintire din perioada O-Zone?

Cea mai tare amintire din perioada O-Zone o reprezintă plecările și concertele în Japonia! Acolo mie mi-a plăcut foarte mult. Am vizitat mai multe orașe și mi-a plăcut deosebit de mult cultura lor. 
  
Pe plan personal cum îți merge? Ai o iubită, o relație stabilă
  
Pe plan personal sunt OK! Am o relație de vreo 4 ani, sunt îndrăgostit. Ea e frumoasă, e deșteaptă, ea este chiar așa cum vreau eu și suntem fericiți și avem planuri mari înainte. 
  
Ce nu ai face niciodată din dragoste? Ce nu ai putea să ierți niciodată într-o relație? 
  
Într-o relație cred că nu aș putea ierta trădarea, încă nu mi s-a întâmplat, dar simt că mi-ar displăcea rău! 
  
Cum îți place să te definești? 

Sunt hotărât: când vreau ceva, obțin ceea ce vreau. Îmi place aici și acum.

Care sunt plăcerile tale vinovate? 
  
Plăcerile vinovate sunt dulciurile, încă din copilărie mi se trage asta. Cred că am mâncat câteva tone de ciocolată la viața mea (râde)!
  
Cum îți place să te relaxezi? 

  
Cea mai bună relaxare pentru mine e somnul mai lung de 7 ore. Îmi place să înnot, așa mă relaxez sănătos... îmi place să fiu lângă mare, așa aș fi relaxat mai tot timpul. Mă gândesc să mă mut în Spania, pe viitor! 
  
De ce îți este teamă cel mai tare? 

  
Nu-mi este teamă de nimic, atâta timp cât eu, rudele, iubita și prietenii apropiați sunt sănătoși.  
  
Dacă nu ar fi fost muzica ce ai fi ales? Ce crezi că ai fi fost astăzi? 
  
Dacă nu ar fi fost muzica, aș fi fost un bun actor poate sau poate aș fi făcut ceva psihologie, filosofie. 
  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies