Irina Rimes a lansat videoclipul piesei "Nicăieri". Povestea din spatele melodiei este inspirată din trăirile artistei

Irina Rimes a lansat videoclipul piesei Nicăieri . Povestea din spatele melodiei este inspirată din trăirile artistei
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 17 Octombrie 2019
Data actualizare: 17 Octombrie 2019
Irina Rimes lansează clipul piesei "Nicăieri", de pe albumul Cosmos, care reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului.

"Nimeni" este o melodie care vorbește despre iubire, gelozie, paranoia și căutări. Irina vine cu o perspectivă realistă și dură prin versurile care creează o imagine a unei relații aflate în descompunere: "Nicăieri a apărut într-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producătorii mei preferați. Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta."

Vezi și  VIDEO Irina Rimes, duet neașteptat cu o fetiță de 8 ani la Visuri la cheie. „M-am emoționat foarte tare”

"Gelozia mănâncă tot din tine

Eu încerc să te scap, dar nu mai ține de mine

Paranoia ta atât de reală

Mai reală ca iubirea

Paranoia e o boală"

De regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Păun, de imagine Alex Mureșan, iar de producție Loops Production.

Irina Rimes va porni în turneul de promovare al albumului Cosmos. La scurt timp după ce s-au pus în vânzare biletele, spectacolele din Galați și Iași erau deja sold-out, însă fanii Irinei vor avea încă o șansă să o vadă, deoarece se vor organiza încă două spectacole suplimentare: pe 28 octombrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați, și pe 9 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.


Turneul COSMOS ajunge în această toamnă și în Constanța, pe 29 octombrie, și în Craiova, pe 26 noiembrie. Vor urma Timișoara, Brașov, Arad și Bacău, iar datele pentru aceste orașe vor fi anunțate în curând.

Turneul este organizat de Headline Management, Global Records și Quantum Music, în parteneriat cu KissFM. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies