Irina Rimes a scris o piesă pentru Andra. Cine apare în videoclip

Irina Rimes a scris o piesă pentru Andra. Cine apare în videoclip
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Februarie 2019
Data actualizare: 21 Februarie 2019
Andra a lansat o nouă piesă, care este un cadou pentru fanii artistei în luna dragostei. Single-ul „Supereroi”, scris de Irina Rimes, are și un videoclip, care a strâns în prima zi de la lansare peste 57.000 de vizualizări pe YouTube.

Irina Rimes și Andra și-au unit forțele pentru a crea piesa Supereroi, un „imn” închinat puterii infinite a dragostei. Melodia vorbește, de asemenea, despre provocările prin care trec cuplurile care se iubesc. Cele două antrenoare de la Vocea României și-au dorit această colaborare, iar roadele sale se văd deja. În primele ore de la lansarea în mediul online, piesa a strâns peste 57.000 de vizualizări pe canalul de YouTube al Andrei.

Videoclipul piesei a fost filmat la Palatul Ghica din București și el spune o poveste de dragoste contemporană. În videoclip a fost cooptat și Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist român Ilie Dumitrescu. Tânărul Ilie Dumitrescu este student la Actorie în Londra, însă a zburat la București special pentru a filma pentru acest videoclip.

„A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare. Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar și atunci când lucrurile într-o relație tind să nu meargă în direcția care trebuie”, a declarat Ilie Dumitrescu Jr, conform andraonline.ro

Ascultă piesa mai jos!

La rândul ei, Andra a explicat care este mesajul piesei pe care tocmai a lansat-o.

„Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, Supereroi când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra, conform sursei citate.

Irina Rimes a fost declarată Artistul Anului în Basarabia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies