Irina Rimes, din postura de antrenor la „Vocea României”: „Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit!”

Irina Rimes, din postura de antrenor la bdquo;Vocea României : bdquo;Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit!
Data: 07 Septembrie 2018
Irina Rimes e nerăbdătoare să își facă echipă la “Vocea României”. Care sunt atuurile noului antrenor de la PRO TV.

Este tânără, talentată și nerăbdătoare să își între în “mână”, din postura de antrenor, la “Vocea României”. O puteți vedea chiar din această seară, începând cu ora 20.30, la PRO TV, în sezonul 8 al show-ului. Irina Rimes abia așteaptă să descopere noi talente, să facă echipă cu cei mai buni și să scoată la iveală o nouă generație de artiști!

Ce schimbări și-a propus să aducă la “Vocea României”? Ne spune chiar ea, într-un interviu exclusiv pentru PROTV.RO.

Autor Dana Popa

- Irina, admiratorii te vor putea vedea din această toamnă la PRO TV, la “Vocea României”! Cum ai primit această propunere și ce fel de antrenor crezi că vei fi?

Mi-am dorit foarte tare să ajung antrenor la “Vocea României” și vă promit că sezonul ăsta o să fie cu multe schimbări! Îmi place să ghidez și să găsesc noi talente! Vreau să aduc în fața privitorilor niște momente excepționale și o nouă generație de artiști.  Voi fi un antrenor bun, dar dur! Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit! #TeamIrina 

- Ce schimbări ți-ai propus să aduci în acest nou sezon al show-ului? Ți-ai făcut deja strategia în acest sens?

Nu cred că este vorba despre o strategie aici. O să lucrez cot la cot cu oamenii din echipa mea și o să am grijă să avem cele mai bune rezultate. Referitor la schimbări, cred că în primul rând o schimbare a acestui sezon o reprezentăm eu și Andra. Doi antrenori noi, două caractere puternice și diferite în același timp, două forțe care luptă pentru cei mai buni concurenți.

CITEȘTE ȘI: Irina Rimes și secretele stilului ei vestimentar: „Îmi plac lucrurile autentice” 

- Crezi că te vor iubi concurenții și vei reuși să îi atragi în echipa ta?

Dacă vor avea încredere în mine și vor vrea să meargă în echipa mea vor avea încredere în mine și în sfaturile pe care eu le voi da. Îmi doresc să mă iubească și să aibă încredere că vom face treabă bună împreună. Eu știu sigur asta. Important este ca ei să fie siguri și încrezători în alegerea lor.

- Înainte să devii antrenor la “Vocea României” obișnuiai să urmărești acest show?

Da, mă uităm, dar pe youtube. Niciodată nu am putut să îmi sincronizez calendarul cu ora de difuzare. M-am uitat pe youtube la “Vocea României”, cât și la “The Voice”. Este uimitor cât de mulți oameni talentați și nedescoperiți încă sunt în jurul nostru.

- Care sunt de fapt atuurile tale?

Creativitate, răbdare, loialitate, curaj.

- Cum rezonezi cu echipa de antrenor, colegii tăi, Tudor Chirilă, Andra și Smiley? Cu cine crezi că te vei înțelege cel mai bine?

Este o mare onoare să fiu lângă Tudor Chirilă, Andra și Smiley. Am devenit prieteni și ne leagă experiențele audițiilor pe nevăzute și a lucrului în echipă.

- Cum ți-ai descoperit talentul pentru muzică?

Talentul meu pentru muzică s-a născut o dată cu mine. L-am descoperit în timp, când am crescut și am observat că eu sunt muzica și muzica este Irina.

- Știu că fostul tău soț te-a lansat în lumea artistică. Mai lucrați împreună? 

Da, mai lucrăm împreună. Andi m-a ajutat să mă descopăr și m-a învățat cum să îmi pun în valoare talentul și creativitatea.

 - Cum ești acum sentimental vorbind? Ai o relație? 

 Sunt fericită, sunt ok.

FULLSCREEN
Interviu Irina Rimes
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO