Irina Rimes își extinde turneul național COSMOS. În ce orașe va cânta artista

Irina Rimes își extinde turneul național COSMOS. În ce orașe va cânta artista
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, cosmos, turneu COSMOS,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Octombrie 2019
Data actualizare: 29 Octombrie 2019
Cel de-al doilea turneu din cariera Irinei Rimes mai adaugă două detinații în această toamnă.

Irina Rimes va cânta la Pitești, pe 27 noiembrie, și la Ploiești, pe 28 noiembrie, în cdrul turneului național COSMOS. Ambele concerte se vor desfășura la casa de cultură din fiecare oraș, iar biletele au fost puse în vânzare marți seară, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-rimes

COSMOS reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului. 

Turneul de promovare a albumului - carte „Cosmos” debutează cu orașul Galați, pe 28 octombrie, acolo unde artista susține două concerte, și continuă cu orașul Constanța (29 octombrie), Bacău (18 noiembrie), Iași cu 2 concerte (19 noiembrie), Piatra Neamț (20 noiembrie), Craiova (26 noiembrie), Pitești (27 noiembrie) și Ploiești (28 noiembrie). 

Ambele spectacolele din Galați, dar și cel din Constanța, sunt deja sold-out. 

Citește și: Peste 500.000 de persoane au urmărit concertul exclusiv online al Irinei Rimes

„Locul meu preferat este pe scenă, starea mea preferată este atunci când primesc energie de la publicul care cântă cu mine. Albumul COSMOS merită turneul ăsta și uite-l că vine. Aștept cu nerăbdare să cânt Ce se întâmplă doctore?, Băiatul meu frumos sau Dorule. Abia aștept să văd dacă albumul COSMOS și-a găsit locul în sufletul publicului meu sau încă nu. Abia aștept să mă văd cu ei și să le fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista atunci când a fost anunțat turneul național COSMOS. 

Despre turneu, Irina a povestit: „Concertul meu nu va fi unul standard, va fi un fel de proiectare la o scară mai mare a Sufrageriei, un proiect pe care l-am început acum 2 ani, când am lansat albumul Despre el și care a avut mare succes. Sufrageria te bagă în starea în care sunt eu atunci când scriu. Asta vreau să se întample la concertele mele.” 

Turneul este organizat de Headline Management, Global Records și Quantum Records în parteneriat cu KissFM. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies