Irina Rimes, succes cu noua piesă! Artista ocupă primele locuri în Trending România cu piesa 24:00

Irina Rimes, succes cu noua piesă! Artista ocupă primele locuri în Trending România cu piesa 24:00
Citeste mai mult despre: Irina Rimes 24:00, Romania, trending youtube,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 27 August 2019
Data actualizare: 27 August 2019
La doar 5 zile de la lansare, Irina Rimes dă lovitura cu noua ei piesă, 24:00. Artista a strâns peste 600.000 de vizualizări și ocupă primele locuri în trending România, pe YouTube. 

„Dacă mă-ntreabă vreunul unde mă-ndreaptă mersul
Eu le spun „Mă duc acasă, eu sunt extraterestru”.”

Irina povestește: „24:00 este piesa care mă definește. Ea vorbește despre mine și despre cum îmi trăiesc viața, despre lucrurile care mă bucură, lucrurile care mă inspiră si sentimentele pe care le trăiesc. E o poartă către universul albumului meu, „Cosmos”.” 

Melodia prezintă universul Irinei care e dominat de stele, de plimbări nocturne, de fugit în lume, de o evadare într-o lume cu o coloană sonoră perfectă. Filmările au avut loc la Kuechen Treff Pipera. 

Irina este o cântăreață sensibilă care aduce întotdeauna emoții profunde prin melodiile ei. Primul ei single, "Visele", a fost numărul unu în toate Top Chart-urile din România timp de 3 luni și a obținut un premiu pentru cel mai bun debut al anului la Radio România Music Awards în 2017. Pe YouTube, videoclipul are peste 16 milioane vizionări.

Irina a compus melodii pentru diferiți artiști români, cum ar fi INNA, Raluka, Andra, Alina Eremia, Nicoleta Nucă și Antonia. 

Revista Cosmopolitan a numit-o „revelația din 2016”. În 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music France și a lansat primul său album, „Despre el”. Bazându-se pe poveștile și experiențele personale ale artistei, albumul conține 10 piese. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies