Iuliana Beregoi anunță lansarea inedită și unică în România a primului ei album

Iuliana Beregoi anunță lansarea inedită și unică în România a primului ei album
Citeste mai mult despre: Iuliana Beregoi, album, dor de voi,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Aprilie 2021
Data actualizare: 15 Aprilie 2021
La cei 16 ani, adolescenta minune Iuliana Beregoi își trăiește visurile cum nu se poate mai bine: piese ce au ajuns numărul 1 pe radiouri, TV și trending, serial și film difuzate pe Netflix, concerte sold-out, o echipă solidă de producție și management, toate acestea într-un timp relativ scurt, cu multă muncă în spate și, mai ales dăruire.

Așa se face că acum talentata artistă, alături de managerii ei, Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, au creat o formă inedită și unică de a lansa primul album audio. Este vorba de o boxa portabilă, bluetooth, la care fanii vor putea asculta, în premieră, piesele noi ale Iulianei Beregoi, toate create special pentru acest album. Această variantă se poate găsi și comanda de pe site-ul oficial al artstei, începând cu data de 15 aprilie.

„«Dor de voi» este primul meu album, în care am pus toate sentimentele mele, emoțiile și tot dorul de voi, care a devenit uriaș în această perioadă. Când o să dați play, o să pășiți în sufletul meu și o să simțiți cât de mult vă iubesc. Suntem separați, dar, totuși, împreună”, a spus Iuliana Beregoi.

foto: PR

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: ”Angela Bassett este de nota 10”

FULLSCREEN
Iuliana Beregoi anunță lansarea inedită și unică în România a primului ei album
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies