Iuliana Beregoi se pregătește pentru o carieră internațională! Ce a făcut în Tenerife

Iuliana Beregoi se pregătește pentru o carieră internațională! Ce a făcut în Tenerife
Citeste mai mult despre: Iuliana Beregoi, Tenerife,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 19 Februarie 2020
Iuliana Beregoi este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și iubite tinere artiste din România, având aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram.

La doar 15 ani, Iuliana Beregoi este cântăreață, actriță, vloggeriță, dar și o elevă silitoare și conștiincioasă, având un succes fenomenal pe toate planurile.

Citește și

Odată cu apariția serialului și filmului de cinema „Lara”, Iuliana Beregoi a reușit să-și țină mult mai aproape fanii, fiind un adevărat fenomen în rândul tinerilor. 

Recent, artista a mers în Tenerife alături de managerii ei, Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, acolo unde a avut mai multe sesiuni muzicale la unii producători care au dorit să o aibă în studioul lor, semn că se îndreaptă ușor-ușor spre o carieră internațională.

Și, pentru că au avut doar un weekend liber, Iulianei Beregoi i s-a alăturat și familia, iar timpul a fost rezervat pentru relaxare, pentru vizitat locuri frumoase și pentru încărcarea bateriilor, mai ales că urma să se întoarcă la activitățile școlare și la concerte.

Surpriza mare pe care Iuliana și echipa ei o pregătesc pentru acest an este marele concert de pe 13 iulie, „Sweet 16”, de la Arenele Romane, unde își va sărbatori ziua de naștere alături de fani.

foto: Instagram Iuliana Beregoi; PR

Vezi și: Iuliana Beregoi, copilul fenomen din lumea muzicală, a venit la Vorbeste Lumea să-și încânte fanii

FULLSCREEN
Iuliana Beregoi se pregătește pentru o carieră internațională! Ce a făcut în Tenerife
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies