J Balvin a primit Discul de Platină pentru vânzările albumelor „Jose” și „Colores” în România

J Balvin a primit Discul de Platină pentru vânzările albumelor Jose și Colores în România
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 August 2022
Data actualizare: 09 August 2022
J Balvin a venit pentru a două oară în România, pentru un show live în cadrul festivalului Untold, la opt ani de la prima sa vizită în țara noastră. Cu această ocazie, Universal Music România a anunțat că artistul a primit Discul de Platină pentru cele mai recente două albume: „Jose” și „Colores”. 

Dacă materialul „Colores” a primit de două ori Discul de Platină, albumul „Jose” a fost certificat cu patru Discuri de Platină. J Balvin a menționat că România este prima țară din Europa în care a susținut concerte, fiind prezent în luna august a anului 2014, odată cu succesul hitului „Tranquila”. 

Albumul prin care Balvin a revenit la stilul reggaeton ce l-a consacrat, „Colores”, a fost lansat în 2020. Materialul a fost publicat cu câteva zile înainte ca J Balvin să devină artistul latin din zona urbană cu cele mai multe single-uri no. 1 în topul latin.

J Balvin a lansat al șaselea album de studio, „Jose”, pe 2 septembrie 2021. Denumit după numele real al artistului, „Jose” cuprinde cel mai personal efort al lui Balvin până în prezent.
 


„Salut, România! Mulțumesc! Vă iubesc! Oameni frumoși, loc frumos, eveniment frumos. Vă mulțumesc mult, sunt recunoscător. Asta e prima țară din Europa în care am călătorit din Columbia. Așa că vă mulțumesc foarte mult”, a spus J Balvin pe scena Untold.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies