Jador, supărat că publicul a pus-o la zid pe Loredana Groza că a cântat alături de mai mulți maneliști

Jador, supărat că publicul a pus-o la zid pe Loredana Groza că a cântat alături de mai mulți maneliști
Citeste mai mult despre: Jador, Loredana Groza,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Mai 2021
Data actualizare: 29 Mai 2021
La finalul lunii aprilie, Loredana Groza uimea publicul după ce lansa pe YouTube două melodii produse de Costi Ioniță, în care cântă alături de mai mulți maneliști: Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Baboiașh, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

„Fericire” și „Bună dimineața” au ajuns rapid pe locul 1 în trending, iar clipurile, care rulează unul după altul în același video, au adunat până în prezent peste 11 milioane de vizualizări.

După ce Loredana Groza a cucerit mediul online cu aceste două melodii, mai mulți internauți și nu numai au pus-o la zid pentru faptul că a început să cânte manele și că, alături de ea, sunt atâția maneliști.

Acum, reîntors în România după ce a fost plecat timp de mai multe luni în Republica Dominicană, Jador a reacționat, deranjat că publicul a pus la zid melodiile și videoclipurile.

„Am văzut la televizor: Loredana Groza a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atâta respect, că sunt mai tânăr. Dar pentru ăia vechi, care sunt niște artiști... Loredana și restul. Loredana Groza este o artistă de excepție, foarte bună, și o apreciem cu toții și o iubim, dar în ochii unora noi suntem doar niște maneliști. Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem huiduiți în anumite contexte. Toată viața m-am rugat la Dumnezeu, încă de când eram copil. Mă duceam cu tata cu căruța la iarbă și mă rugam la Dumnezeu și îi spuneam că-mi doresc ca eu să fac bani din muzică, să mă întrețin. Nu din altceva. Tot ce m-am rugat eu la Dumnezeu să-mi dea, mi-a dat”, a spus Jador în podcastul lui Damian Drăghici.

foto: Instagram Loredana Groza

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies