Jax Jones și Years & Years prezintă colaborarea anului – „Play”

Jax Jones și Years  Years prezintă colaborarea anului ndash; bdquo;Play
Citeste mai mult despre: Jax Jones, play, Years & Years,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 28 Noiembrie 2018
Jax Jones, creatorul de hit-uri nominalizat la premiile BRIT, surprinde o lume întreagă odată cu marea lansare a single-ului „Play”, o colaborare cu trupa Years & Years.

După ce în trecut a lucrat împreună cu artiști precum Demi Lovato, Stefflon Don, Mabel, Raye și Ina Wroldsen, Jax continuă în aceeași notă și alege să creeze hit-uri alături de cei mai în vogă artiști dance ai momentului.

Olly are una dintre acele voci unice – îți captează instant atenția, chiar din momentul în care începi să o auzi – este unul dintre cei mai convingători artiști. Ne-am bucurat enorm atunci când am scris piesa și a fost minunat să colaborez cu un om atât de ancorat în realitate, care să fie deschis și la idei noi. După ce am scris acest cântec, am început să creez un material cu o puternică influență UK Garage, care să îmbine dragostea mea pentru soul și house.” – Jax Jones

Years & Years este o trupă cu o notabilă cultură a succesului, iar cel mai recent album al ei, „Palo Santo”, este dovadă clară și incotestabila pe care este construită această afirmație.

Nucleul acestei formații este chiar Olly Alexander, un artist complet, cu o viziune profundă asupra lumii, care înțelege mai mult decât oricine că celebritatea vine la pachet cu o serie întreagă de reponsabilitati.

Să lucrez cu Jax a fost foarte distractiv. Am chicotit și dansat încontinuu. Am trecut în revistă multe idei și le-am ales pe acelea care ne-au plăcut cel mai mult. Iubesc muzica dance pentru că mă face să mă simt invincibil, dar am încercat să aduc și puțină tensiune prin versuri, în sensul de <Cât mai durează până când nu o să mai îmi cânți același cântec nenorocit?> Îmi place când o piesa te face să te îndrăgostești pe loc. Ești obsedat să o auzi și te simți hipnotizat – Vreau să ascult acel cântec!” – Olly Alexander

Jax Jones este unul dintre cei mai ascultați 100 de artiști din lume, cu peste 2,5 miliarde de stream-uri, iar acum se bucură de un succes fenomenal – cu un spectacol grandios la London’s Roundhouse, pe 6 aprilie, însoțind-o pe Ellie Goulding în cadrul turneului ei și urcând pe scenă alături de Years & Years, la London’s O2 Arena.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO