Jennifer Lopez, acuzată că a lovit cu mașina un fotograf

Jennifer Lopez, acuzată că a lovit cu mașina un fotograf
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, Alex Rodriguez,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 Octombrie 2018
Data actualizare: 18 Octombrie 2018
Șoferul lui JLo a dat cu mașina peste un fotograf în timp ce artista și iubitul ei, Alex Rodriguez, au asistat la scenă fără a se asigura ulterior că fotograful se simte bine. Fotograful a depus deja plângere la poliție și consideră că artista e vinovatul moral.

Jennifer și iubitul acesteia au luat cina într-un restaurant din Los Angeles, iar la ieșire au fost așteptați de o armată de paparazzi. 

Ulterior, în înghesuiala generală pentru a prinde un cadru cu Lopez și cu iubitul acesteia, Alex Rodriguez, unul dintre fotografi a fost prins sub roțile SUV-ului.

Un reprezentant al lui Jennifer Lopez a declarat pentru Daily Mail că șoferul artistei a fost orbit de blitz-uri și nu și-ar fi dat seama că are un om sub roți.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare de martori de la fața locului se poate vedea, însă, că șoferul e perfect conștient de ceea ce se întâmplă, însă își vede de drum fără să verifice dacă fotograful are sau nu nevoie de îngrijiri medicale. 

În tot acest timp, Jennifer și Rodriguez erau pe scaunul din spate al SUV-ului și au asistat la scenă fără a interveni. 

TMZ scrie că fotograful a depus deja plângere la poliție, însă nu pe numele șoferului, ci al artistei, pe care o consideră vinovatul moral al incidentului.

JLo și Alex Rodriguez au o relație de câteva luni și par să fie foarte fericiți împreună. Sunt fotografiați tot timpul la tot felul de evenimente, își scot copiii în oraș sau la piscină și petrec timp împreună chiar și pe platourile de filmare. 

Într-una dintre ultimele lor apariții în presă, cei au fost surprinși la Paris, unde au fost special ca să ia cina la celebrul restaurant La Societe. 

Lopez a discutat relația pe care o are cu Rodriguez în cadrul emisunii ,,Good Morning America”, ocazie cu care a precizat că nici ea și nici el nu se grăbesc spre altar.

,,Amândoi am făcut multe greșeli în trecut. Suntem maturi, deci nu ne grăbim. Suntem okay așa cum suntem acum, nu ne dorim o nuntă în acest moment.”, a spus artista.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!