JO spune „Adio” iubirilor pierdute în cel mai nou single al său

JO spune bdquo;Adio  iubirilor pierdute în cel mai nou single al său
Citeste mai mult despre: Jo, adio, jo adio,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 31 August 2020
JO încheie vara cu un single fresh și spune adio iubirilor pierdute. Așa cum ne-a obișnuit, în fiecare an de ziua sa de naștere, artista oferă publicului cel mai sincer cadou: muzica sa. Sensibilă și vibrantă, piesa „Adio” vine ca un îndemn emoționant pe care JO îl face pentru cei care au inimile rănite și încearcă să își găsească curajul de a renunța pentru a fi fericiți mai departe.   

Atunci când sentimentele nu pot fi salvate și dragostea eșuează, trebuie să ne ascultam inima și să spunem adio, fară să mai privim înapoi. „Nu vrei s-o spui, eu nu te iert, Adio chiar dacă te iubesc” sunt versurile ce dezvăluie gândurile apăsătoare pe care mulți dintre cei care iubesc le-au avut cel puțin o dată de-a lungul vieții.

Artista spune că se regăsește în această piesă care i se potrivește perfect, atât ca timbru vocal, cât și ca vibe. „«Adio» este o piesa care a ieșit din suflet, poate cea mai de suflet piesa a mea de până acum. Experiențele de viața prin care trecem ne schimbă, ne sensibilizează, dar cel mai important, ne inspiră la creație. Muzica mereu m-a ajutat să mă descarc, dar de data asta pot să spun că m-a eliberat. Mi-a dat aripi. Am lucrat alături de echipa mea preferată de la HaHaHa Production. Le mulțumesc din suflet lui Dorian, F3nom și Luci pentru că au înțeles exact filmul meu și m-au ajutat să îmi conturez povestea în acest cântec minunat”, povestește JO. 

Single-ul „Adio” este însoțit de un videoclip cinematografic în care artista este protagonistă. Cuprinsa de trăiri intense, JO este captivă intre două lumi paralele ce dezvăluie trecutul și prezentul. „Pentru clip am ales să lucrez cu SAN, unul dintre regizorii mei preferați, știind că nimeni altcineva n-ar fi putut să ilustreze în imagini povestea mea mai bine decât el. Am muncit mult pentru acest proiect și nu aș fi reușit niciodată să ajung la acest rezultat fără echipele mele de suflet, Cat Music și HaHaHa Production. Le mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru că au avut încredere că povestea mea o să ajungă la sufletele multor oameni”, adaugă artista.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „Adio” interpretată de JO are muzica semnată de Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, versurile scrise de Dorian Micu, iar masterul realizat de Florin Boka și Lucian Nagy.

Vezi și: Care este destinația de suflet din România pentru Mihaela Rădulescu: “Mi-ar plăcea să-mi duc și copilul acolo”

FULLSCREEN
JO spune „Adio” iubirilor pierdute în cel mai nou single al său
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO