Jorge se întoarce la cel care l-a lansat în industria muzicală, Marius Moga

Jorge se întoarce la cel care l-a lansat în industria muzicală, Marius Moga
Citeste mai mult despre: jorge, divertisment, muzica, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Mai 2022
Data actualizare: 06 Mai 2022
Jorge și Marius Moga, ne dovedesc că prima iubire “muzicală” nu se uita niciodată, cei doi reîncepând colaborarea de succes cu single-ul „Aer”.

Primii pași în muzică a lui Jorge sunt legați de Marius Moga, cel care a produs albumul trupei dance Cocktail, din care făcea parte și Jorge. 

Noul single “Aer” este realizat de Jorge alături de trei producători fresh din studiourile DeMoga Music, Tadisaster, Stefan Ioniță și Maya Pop , care au adus un vibe pozitiv și cool piesei, perfect pentru vara 2022. 

““Aer” este o melodie care definește iubirea pură și sentimentul de vară, în versuri. Îmi doream o melodie care să pătrundă în suflet și să ne atingă de la primele acorduri. Sunt foarte încântat de chimia pe care am avut-o cu producătorii din studioul lui Marius, ne completăm perfect și ne stimulăm creativ, ceea ce face ca piesele să sune fresh. “Aer” este prima din seria multor piese pe care urmează sa le lansăm împreună.”

Așa cum ne-a obișnuit la ultimele single-uri, Jorge s-a implicat activ și în videoclipul piesei “Aer”.

“Videoclipul este despre povestea Lui și a Ei, a îndrăgostiților în general, și a sentimentelor profunde, autentice, pe care nu le vedem, însă le simțim, pentru că ele plutesc în …Aer. Iar marea și nisipul ne-au asigurat cadrul perfect pentru a ilustra povestea de dragoste”, 
a declarat Jorge.

Sursă foto: Instagram/jorgeofficial.ro
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!