Jukebox lansează single-ul și videoclipul „Absența ta”

Jukebox lansează single-ul și videoclipul Absența ta
Citeste mai mult despre: jukebox, absenta ta, single,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 15 Noiembrie 2018
Data actualizare: 15 Noiembrie 2018
După ce în urmă cu două luni a lansat „Am ce nu am”, piesă care a adunat rapid peste un milion de vizualizări pe YouTube, Jukebox revine cu o nouă piesă. Single-ul „Absența ta”, compus de Alex Luft și Alex Iordănescu și produs în studiourile Luft Records, este o poveste care redă prin versuri frământările pe care un om le are atunci când este pe cale să își piardă sufletul pereche.

„«Absența ta» nu este o piesă comercială, este o piesă de suflet. O asculți, iar când se termină, rămâi pe gânduri și te întrebi: «Ce a fost asta?». Exact că atunci când îți găsești sufletul pereche. Poate nu realizezi cu adevărat ce se întâmplă atunci când trăiești povestea, ci abia în primul moment în care ești departe de persoană iubita, îți dai seama că viață ta nu va mai fi niciodată la fel că înainte.

Frământările apar atunci când descoperi că omul de care ești pe cale să te despărți este «the one». Videoclipul este brut, natural, fără artificii. Sunt, pur și simplu, eu cu frământările, nesiguranțele, căutările, visele, iluziile mele și cu sufletul pe afară.

Am alături de mine în clip două dintre motivele mele de fericire: soția mea și răsăritul din Vama Veche”, povestește Alex Vasilache, solistul Jukebox.  

 

„Mi-a plăcut enorm să lucrez la «Absența ta», e o piesă bogată stilistic, care are un vibe de muzică clasică fuzionat cu un electro-trap și inserții de pop-rock. Pentru a sublinia partea clasică a piesei am avut invitați doi prieteni foarte dragi, Flaminia Nastai la violoncel și Alex Avramovici la clarinet.

Piesă mă transpune în diferite stări, iar vocea inconfundabilă a rockerului de serviciu, Alex Vasilache, da viață întregului peisaj”, adaugă Alex Luft.

 

“«Absența ta» este despre cum reinveti să spui: «am greșit, îmi pare rău». Am scris textul acesta când eram în postura de a descoperi că indiferent cât de mulți prieteni crezi că ai, întotdeauna jumătatea ta va fi acolo pentru ține când ei dispar unul câte unul.

Este despre femeia care îți ia totul, te leagă, te dezleagă și te face să uiți cine ești, întotdeauna pentru binele tău, nu împotriva ta. «E atât de prezența absența ta» înseamnă să realizezi că întârzii la întâlnire uitându-te la ceasul primit de la ea cadou. Înseamnă să recunoști pe pielea altcuiva parfumul ei și să zâmbești amar”, declara Alex Iordănescu.

Cu aproape 20 ani de activitate și peste 2000 de concerte live, Jukebox este una dintre cele mai populare trupe din România. Până în prezent, Jukebox a lansat trei albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” și “Picuri de răi”), iar anul trecut trupa a lansat “Vocea ta”, dar și „Auzi cum bate”, piesă care a fost selectată pentru a merge în finală Selecției Naționale Eurovision 2018. În aprilie, Jukebox a lansat „Sugar Gumalaw”, prima producție românească cu versuri în engleză și tagalog, iar în urmă cu două luni a lansat single-ul și clipul „Am ce nu am”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies