Juno, artist HaHaHa Production și actor în serialul Profu', lansează piesa "Lumina"

Juno, artist HaHaHa Production și actor în serialul Profu , lansează piesa Lumina
Citeste mai mult despre: JUNO, Hahaha Production, lumina, piesa, Profu',
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 22 Octombrie 2019
Data actualizare: 22 Octombrie 2019
Juno, artist HaHaHa Production, cunoscut din rolul pe care îl are în serialul "Profu", de la PRO TV și prezent în toate topurile muzicale cu piesă pe care o are cu Jo, "Caută-mă", lansează "Lumina", prima piesă de la EP-ul sau "Demonii" pe care îl va dezvălui publicului episod cu episod timp de o luna și jumătate. 

Piesă "Lumina", primul episod din noul meu EP, este despre o iubire exagerată, dusă la extrem, simțită și cântată că o dependență de care încerci să te eliberezi.”, mărturisește Juno care își dorește că cei care o ascultă să-i simtă trăirile puternice pe care le-a avut atunci când a compus-o și să se regăsească în ea. 

Citește și: Juno lansează piesa de pe genericul serialului PROFU’ de la PRO TV


"Tot EP-ul Demonii este despre iubirea care consumă, despre obsesie și adicție în care eu am simțit că am scurs mulți demoni interiori care m-au bântuit nopți la rândul", mărturisește Juno despre piesele personale pe care le-a scris pe parcursul ultimilor 2 ani. Povestea iubirii, cu toate fazele ei nebune, spusă în 6 episoade intense de rap au un sound nou pentru Juno, mai melodios și mai profund decât tot ceea ce a compus până acum. 

Co-producție Cât Music și HaHaHa Production, "Lumina" are muzică și versurile compuse de Juno, iar producția muzicală semnată de Florin Boka (Fenom). 

Vezi și: Răpuns neașteptat. Care este cea mai mare nebunie pe care Jo și Juno vor s-o facă impreună
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies