Justin Bieber și-a șocat fanii. A cântat pe stradă, în fața Palatului Buckingham

Justin Bieber și-a șocat fanii. A cântat pe stradă, în fața Palatului Buckingham
Citeste mai mult despre: Justin Bieber, Palatul Buckingham,
Data publicarii: 19 Septembrie 2018
Data actualizare: 19 Septembrie 2018
Aflat la Londra, alături de logodnica sa, Hailey Baldwin, Justin Bieber i-a făcut acesteia o serenadă, chiar în fața palatului Buckingham și a unor trecători luați prin surprindere.

Artistul de 24 de ani s-a așezat în fața palatului regal, pe marginea unei fântâni, cântând piesa Fast Car a lui Tracy Chapman, în timp ce se acompania la chitara pe care o adusese cu el.

Citește și: Justin Bieber și Hailey, căsătoriți? Artistul a plâns la starea civilă

Foarte curând, mulțimea s-a strâns curioasă în jurul artistului canadian, care purta un hanorac cu glugă și pantaloni scurți. Hailey (21 de ani), viitoarea sa mireasă, a rămas ascunsă printre trecători, filmând momentul cu telefonul mobil.

Modelul purta pe inelar uriașul inel de logodnă, la câteva zile după ce a negat că ea și Justin Bierber s-ar fi căsătorit.

Înainte de a deveni celebru și bogat, Justin Bieber obișnuia să cânte la chitară pe străzile orașului natal, Stratford din Canada, pentru a face niște bani de buzunar.

În aceeași zi, Justin Bieber și logodnica sa au fost zăriți stând la coadă pentru a se da în uriașa roată numită London Eye sau plimbându-se pe străzile Londrei.


Foto: Splash
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies