KISS anunță încă un concert final

KISS anunță încă un concert final
Citeste mai mult despre: kiss,
Data: 21 Septembrie 2018
Trupa rock KISS a confirmat zvonurile apărute în luna aprilie a acestui an, atunci când Gene Simmons a lăsat să se înțeleagă că băieții se vor reuni (din nou) pentru un turneu final.

Paul, Gene, Tommy și Eric au anunțat la ,,America's Got Talent" că turneul lor final va începe anul viitor, fără a oferi, însă, o dată exactă. 

Partea amuzantă e că băieții de la KISS au mai susținut numeroase turnee "de adio" și în trecut. :) 

,,Tot ceea ce am construit şi tot ceea ce am obţinut în ultimele patru decenii nu s-ar fi întâmplat fără milioanele de oameni din lumea întreagă care au umplut cluburile, arenele şi stadioanele de-a lungul acestor ani. Acesta va fi un ultim cadou pentru cei care ne-au văzut şi o ultimă şansă pentru cei care nu ne-au văzut. KISS spune la revedere printr-un turneu final cu cel mai mare show al nostru şi vom pleca la fel cum am venit... De neoprit.", a transmis KISS într-un comunicat. 

Formula actuală a trupei KISS arată astfel: Paul Stanley - voce, chitară (din 1972), Gene Simmons - bas, voce ( din 1972), Tommy Thayer - chitară (din 2002) şi Eric Singer - tobe (1991 - 1996, 2001 - 2002, 2004 - prezent).

KISS e o formaţie de glam hard rock / heavy metal care a fost fondată în anul 1973, în New York. Formaţia a devenit cunoscută mai ales datorită strategiei de marketing, membrii Kiss apărând în concerte în costume foarte glam şi vopsiţi pe faţă.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO