La 10 ani fratele Cleopatrei Stratan lansează o nouă piesă. În clip, are un rol de gangster

La 10 ani fratele Cleopatrei Stratan lansează o nouă piesă. În clip, are un rol de gangster
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 18 Iulie 2019
Data actualizare: 18 Iulie 2019
Pavel Stratan și Radu Sîrbu, doi dintre cei mai talentați artiști de peste Prut, își unesc forțele pentru o colaborare unică.

Cu performanțe inedite, zeci de premii, recorduri și experiență muzicală de aproape 20 de ani, cei doi tătici au compus pentru Cezar, mezinul familiei Stratan, și Eva Maria, fiica lui Radu și Sianna Sîrbu, piesă "Altă dată". 

O poveste de dragoste de oameni mari, dar trăită de copii, piesă "Altă dată" este însoțită de un videoclip regizat de Român Burlaca în care Cezar, în vârstă de 10 ani, joacă rolul unui gangster, iar Eva Maria, în vârstă de 6 ani, joacă rolul unei prințesei inabordabile.

În noiembrie 2017, Cezar a lansat alături de Cleopatra piesă și videoclipul "Mami", o poveste cu un mesaj emoționant. În vârstă de 10 ani, Cezar merge pe urmele tatălui sau, iar de la 4 ani cânta alături de el.

Eva Maria și-a făcut debutul la "Aici eu sunt vedeta" unde interviul ei a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube. Deși este proaspăt absolventă de grădiniță, Eva Maria este pasionată de vlog și are deja un canal de YouTube.  

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies