La 65 de ani, John Travolta dansează în noul videoclip al lui Pitbull. ”Încă mai poate”

La 65 de ani, John Travolta dansează în noul videoclip al lui Pitbull.  Încă mai poate
John Travolta, în videoclipul lui Pitbull
Citeste mai mult despre: John Travolta, Pitbull,
Data: 07 August 2019
Au trecut 42 de ani de când John Travolta a fermecat o lume întreagă cu mișcările lui de dans în pelicula ”Saturday Night Fever”.

Acum, John Travolta demonstrează că încă mai are dansul în sânge, actorul apărând în noul videoclip al lui Pitbull, ”3 To Tango”, în care îl portretizează pe artistul de origine cubaneză. 

Citește și: John Travolta, dezvăluiri despre moartea fiului său: ”Este cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat”

Îmbrăcat într-un costum negru, complet chel, Travolta (65 de ani) dansează, în videoclip, tango cu două tinere atrăgătoare. 

Clipul a fost filmat în luna iulie în noul restaurant al lui Pitbull din Miami, numit iLov305. 

”Un nou video de la subsemnatul, așteptați-vă la o surpriză de la inegalabilul John Travolta”, a scris Pitbull pe contul său de Twitter. Se știe deja că Travolta și Pitbull sunt prieteni buni în viața reală, actorul din ”Grease” mărturisind că rapperul este cel care l-a inspirat să se radă pe cap. 

Lansat recent, videoclipul are aproape 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

Mișcările de dans spectaculoase ale lui Travolta sunt legendare, actorul devenind celebru grație rolului Tony Manero din filmul ”Saturday Night Fever” (1977), dar și cu rolul Danny în pelicula ”Grease” (1978). 

Câțiva ani mai târziu, actorul de la Hollywood dansa cu Prințesa Diana la Casa Albă, la Washington, în timpul unui dineu oficial oferit în cinstea Prințului Charles și a Prințesei Diana. Travolta și Diana au petrecut 15 minute pe ringul de dans, pe muzica filmului ”Saturday Night Fever”. Travolta a spus ulterior că a fost o seară pe care nu o va uita niciodată. 

În 1994, cariera lui Travolta a fost resuscitată după ce acesta a jucat în ”Pulp Fiction” și a cucerit din nou fanii cu mișcările lui de dans, scena sa cu Uma Thurman fiind acum legendară. 

Foto: Getty, captură YouTube

FULLSCREEN
La 65 de ani, John Travolta dansează în noul videoclip al lui Pitbull. ”Încă mai poate”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO