Lady Gaga si Kacey Musgraves, printre marii câștigători de la premiile Grammy

Lady Gaga si Kacey Musgraves, printre marii câștigători de la premiile Grammy
Citeste mai mult despre: Lady Gaga, Kacey Musgraves, premiile Grammy,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 12 Februarie 2019
Data actualizare: 12 Februarie 2019
Artiștii din familia Universal Music Group au reprezentat cu succes casă de discuri la cea de-a 61 ediție a premillor Grammy. Marile câștigătoare de anul acesta sunt Kacey Musgraves și Lady Gaga.

Kacey Musgraves a câștigat patru premii pentru albumul său, "Golden Hour", printre care și mult râvnitele titluri  "Album of the Year" și "Best Country Album". Lady Gaga a fost și ea vedetă galei și a plecat acasă cu 3 premii Grammy pentru piesele "Shallow" ("Best Pop Duo/Group Performance" și "Best Song Written For Visual Media") și "Joanne" ("Best Pop Solo Performance").

Acesta se pare că a fost și anul Arianei Grande, artista reușind să își însușească primul premiu Grammy din carieră, categoria “Best Pop Vocal Album”, albumul "Sweetener".

Kendrick Lamar, Jay Rock, Future și James Blake au primit și ei premiul cel mare pentru “Best Rap Performance”, piesă "King’s Dead", care face parte de pe coloana sonoră a filmului "Black Panther". De altfel, "Black Panther" a fost câștigător și la categoria "Best Score Soundtrack". Gala premiilor Grammy de anul acesta a fost presărată cu prestații live de excepție, precum interpretarea oferită de Lady Gaga pentru piesă "Shallow", cât și cu momente emoționante, precum acordarea post-mortem a premiului “Best Rock Performance” lui Chris Cornell, la care copiii săi au oferit un discurs emoționant.  

Anul acesta, premiile Grammy au fost luate cu asalt de către artiștii Universal Music, reușind să acopere o largă varietate de genuri muzicale, de la clasică și jazz, până la pop, rock și rap. Câțiva dintre marii câștigători sunt: 

Best Rock Album- Greta Van Fleet, albumul "From The Fires"

Best Reggae Album- Sting & Shaggy, pentru albumul "44/876"

Best Alternative Album- Beck, pentru albumul "Colors"

Best Rap Song- Drake, pentru piesă "God’s Plan".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies