Les Elephants Bizarres lansează Foc, un single de ascultat cât #stămacasă

Les Elephants Bizarres lansează Foc, un single de ascultat cât #stămacasă
Data: 31 Martie 2020
Les Elephants Bizarres lansează un nou single de ascultat cât #stămacasă, însoţit de un videoclip făcut în #izolare, plin de lumină şi culoare, care să ne apropie și să ne facă mai uşoare zilele în această perioadă.

Piesa vine să îndulcească puțin vremurile pe care le trăim: „Captivi” în prezent, aici, acum, vibrând unul pentru altul, în acelaşi film, prin senzorial și gând. Așa se-aprind lucrurile, prin iubire. Ne place piesa FOC pentru că ne aduce aminte despre ce înseamnă cu adevărat LESEB: energie şi emoţie pură, într-o formă cât mai simplă şi aproape de om. O melodie pentru noi începuturi, mai pozitive”, spune Ştefan Matei, solistul Les Elephants Bizarres.  

Piesa „FOC” este produsă de Cosmin Lupan, versurile sunt scrise de solistul Ştefan Matei, artwork-ul realizat de Lavinia Trofin, iar videoclipul regizat de Francesca Leonte, Akasha FILM.

Despre Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres este o trupă românească de synth-electro-pop înființată în 2007. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri ce au răsunat în topurile radiourilor românești, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzicii alternative românești. 

De-a lungul carierei, băieții au cântat în deschiderea mai multor artiști internaționali printre care Maroon 5, Roxette, Billie Idol sau James Blunt. 

În 2014 trupa a câștigat Best Alternative Band, premiu acordat de SUNETE Music Magazine. 

Din Les Elephants Bizarres fac parte Ștefan Matei (voce), Enver Mamut (chitară), Tudor Amarandei (sintetizator), Alexandru Badea (tobe) și Mario Nichiforescu (bas).

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Raluka
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies