Lidia Buble lansează o nouă piesă, intitulată "Tu"

Lidia Buble lansează o nouă piesă, intitulată Tu
Citeste mai mult despre: Lidia Buble, piesa noua,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2018
Data actualizare: 16 Noiembrie 2018
Lidia Buble lansează "Tu", o piesă despre sentimentele puternice pe care un îndrăgostit le are față de jumătatea sa. Cu un videoclip desprins dintr-un film romance, în regia lui Iura Luncașu, frumoasa artista joacă rolul unei "girl nextdoor" foarte timide, care reușește să treacă peste orice obstacol pentru dragoste.

Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Famous Production și lansată alături de Cât Music. Versurile piesei sunt o declarație de iubire și mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăși în emoționantă poveste. 
  
"De ce să fie greu să zici «te iubesc»? De ce să te complici atunci când vrei să spui «mi-e dor»? De ce să cazi în false idei ale spiritului când poți, atât de simplu, să-i mărturiseșți că-ti lipsește tare atunci când nu se amestecă, pentru puțîn timp, cu aerul tău. Natural, organic, simplu. Acestea sunt ingredientele mele pentru toamna", mărturisește Lidia. 

 
Lidia Buble și-a început cariera în 2014 cu piesă "Noi simțim la fel", iar în același an ea a câștigat premiul "Best New Act" la Romanian Music Awards. Au urmat apoi single-uri precum "Inima nu știe", "Le-am spus și fetelor", "Mă cerți" și "Mi-e bine".

Anul trecut, artista a lansat "Cămașa", single care s-a menținut în topul celor mai difuzate piese la radio și a adunat peste 33 de milioane de vizualizări pe YouTube. În urmă cu șase luni, Lidia și-a surprins bublisorii cu "Sub apă", clip care a cucerit publicul din România și care a spart orice tipar, în materie de producție video.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies