Lidia Buble lansează videoclipul piesei "Cu ochii ăia verzi"

Lidia Buble lansează videoclipul piesei Cu ochii ăia verzi
Sursa FOTO: Instagram
Citeste mai mult despre: Lidia Buble, piesa noua, videoclip,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Iulie 2020
Data actualizare: 16 Iulie 2020
Lidia Buble lansează „Cu ochii ăia verzi”, o baladă romantică și sensibilă, pentru cei timizi care s-au îndrăgostit inevitabil de cineva, dar care rămân totuși neobservați. 

Deși iubirea este cel mai frumos sentiment, atunci când doi oameni se îndrăgostesc, nu știu dacă și cel pe care inima l-a ales, îi vede. Compusă de către Alex Pelin și Vlad Lucan, versurile piesei sunt o declarație de iubire, una pe care poate mulți dintre noi nu au curaj să o împărtășească, dar în care se vor regăsi. 

Rari. Ochii verzi sunt rari. Doar 2% din miliardele lumii. Iubirile ce se reflectă în ochii verzi sunt ca un dans al stelelor căzătoare pe care ți le-ai dori mai mult timp desenate pe cerul nopții. Eu am ochii verzi. Uneori triști, mereu mari, dar întotdeauna verzi", mărturisește artista.

Deși clipul te pune față în față cu o Lidia Buble foarte sexy, artista joacă rolul femeii neobservate de cel de care este îndrăgostită, cea care știe când este supărat, care ar fi știut să aline orice durere și care ar fi avut grijă de „ochii ăia verzi” ce o urmăresc mereu.


 


Vezi și: Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră milioane de oameni să facă sport
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies