Lino Golden are motiv dublu de distracție: lansează o nouă piesă, „Facetime”, și împlinește 21 de ani

Lino Golden are motiv dublu de distracție: lansează o nouă piesă, bdquo;Facetime , și împlinește 21 de ani
Citeste mai mult despre: Lino Golden, aniversare, piesa noua,
Autor: Ionela Lupu
Data: 05 Octombrie 2018
Chiar cu o zi înainte să împlinească 21 de ani, Lino Golden lansează o nouă piesă, „Facetime” feat. Lazy Ed. Lansarea din online va fi dublată de un party în offline, care va avea loc în seara aceasta în club Vintage. 

Dacă Lino apelează la Facetime atunci când îi e dor, așa cum recunoaște în versuri, la party-ul din Vintage artistul își așteaptă toți prietenii și colaboratorii pentru a sărbători nu doar lansarea noii piese, ci și faptul că mâine este ziua lui și împlinește 21 de ani. 

Muzica și textul pentru „Facetime” sunt semnate de Lazy Ed și Lino Golden Orchestrație, piesa fiind compusă și produsă în studiourile Golden Boy Society & Metropolitan Records. Mix & Master: Păduraru Silviu Marian (Deepside Deejays). 

Lino Golden feat. Lazy Ed – FACETIME

Luna trecută Lino Golden a lansat piesa „Friendzone” în colaborare cu Selly, cei doi semnând muzica și versurile. Tot în acest an, Lino Golden a adus hitul „Panamera”, care în prezent cumulează peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost prezent pe cele mai mari posturi radio și TV din țară, și „Fane Spoitoru”, în colaborare cu Keed, care atinge peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO