Lino Golden și Mario Fresh lansează împreună un nou single, „Paharele”

Lino Golden și Mario Fresh lansează împreună un nou single, Paharele
Citeste mai mult despre: Lino Golden, Mario Fresh, Paharele, single,
Autor: Redactia
Data publicarii: 13 Decembrie 2019
Data actualizare: 13 Decembrie 2019
Lino Golden și Mario Fresh încheie anul cu o super colaborare. Cei doi lansează „Paharele”, un single fun, pentru cei care iubesc petrecerile și care visează deja la vară.

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, versurile piesei sunt scrise de către Lino Golden, Alex Velea și Rashid, muzică este compusă de către Alex Velea, iar instrumentalul este realizat de Răzvan Matache și Buzea Florin.

„Este prima piesă pe care o lansăm împreună după mult timp. Vom continuă cu siguranță să colaborăm, poate chiar vom face un proiect împreună”, declara Lino Golden.

„Îmi place mult «Paharele», piesă pe care băieții de la Golden Boy Society au creat-o. Mă bucur că am colaborat cu Lino, fratele meu”, adaugă Mario Fresh.

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârstă de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, "N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea), „MEDU$A”,Shoturi”, „BALENCIAGA” și multe altele.

Mario Fresh are în portofoliu numeroase premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la prima piesă pe care a lansat-o, „N-ai școală... e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Iartă-mă”, „Cum îmi place”, „Fata de la metrou”, „Alfabetul iubirii” sau „Solo”, hit ce a cucerit topurile muzicale și a generat aproape 8 milioane de vizualizări pe YouTube. În mijlocul verii, Mario Fresh și Dorian Popa au lansat o piesă latino, foarte „fierbinte”: „Caliente”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies