Liviu Teodorescu a lansat piesa “Ce te faci?”

Liviu Teodorescu a lansat piesa Ce te faci?
Citeste mai mult despre: Liviu Teodorescu, Ce te faci?,
Data publicarii: 14 August 2020
Data actualizare: 14 August 2020
Liviu Teodorescu lansează piesă “Ce te faci?”, a treia piesă din LiTE Moments vol.3.

După primele două piese, ce au fost lansate la câte două săptămâni distanță, Liviu Teodorescu lansează acum, după alte două săptămâni, a treia piesă, cea care încheie volumul de anul acesta.

Fiind un artist versatil, după cum îl știm, Liviu Teodorescu a trecut prin stiluri diferite în cadrul volumului 3 al LiTE Moments; începând cu prima piesă “Mulțumesc” - o baladă pe ritmuri de vals, urmând a două piesă “Lacrimile” - pe ritmuri rock și ajungând la a treia piesă “Ce te faci?” – ritmată, cu influențe reggae.

“Ce te faci?” încheie al treilea an consecutiv de LiTE Moments, un proiect de suflet pentru Liviu Teodorescu, pe care îl pregătește în fiecare vara și care constă în câte trei sau patru piese lansate la diferența de două săptămâni, fiind un proiect unic în România.

De-a lungul celor trei ani, numeroase piese lansate în cadrul proiectului LiTE Moments s-au făcut remarcate și au devenit piese nelipsite de la concertele artistului, iubite și fredonate de toată lumea. Printre aceste piese se numără “Prefă-te”, “Toate Momentele” sau “Nu e treaba ta” și multe altele.

Versurile, muzica și producția piesei sunt realizate integral de Liviu Teodorescu, iar mix & masterul a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipul a fost filmat la Grădina Botanică, la fel ca cele două anterioare și au fost regizate de către Loyal Trip Cartel, toate păstrând aceeași notă, cum s-a procedat și în cazul primelor două volume.

Vezi si: Ce destinații de vacanță și-au ales vedetele PRO TV vara aceasta și ce recomandări au pentru cei care nu s-au decis încă unde să meargă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!