Liviu Teodorescu a lansat piesa „M-ai mințit”, cu un videoclip filmat în Dubai, în care apare și soția lui, Iulia

Liviu Teodorescu a lansat piesa M-ai mințit , cu un videoclip filmat în Dubai, în care apare și soția lui, Iulia
Citeste mai mult despre: Liviu Teodorescu, Dubai, m-ai mintit,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Octombrie 2022
Data actualizare: 24 Octombrie 2022
Liviu Teodorescu a lansat piesa „M-ai mințit”, pentru care a filmat un videoclip alături de soția lui, Iulia, în unele dintre cele mai spectaculoase locații din Dubai. Melodia este compusă de Liviu Teodorescu, iar producția a fost realizată de George Emanuel Călin (Manuel Riva).

„Sunt deja la a treia colaborare cu Manuel Riva pe partea de producție și cred că piesa «M-ai mințit» este unică. Clipul este filmat de Trandafilm și Alex Mureșan, în Dubai, în niște locații superbe. Am fost în deșert, dar avem și cadre de la înălțime, cu zgârie-nori. Sound-ul piesei este foarte fresh și sper să va prindă”, a spus Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu și Iulia au îmbinat utilul cu plăcutul, iar la începutul lunii septembrie au ajuns în Dubai pentru o vacanță, care s-a concretizat și în realizarea videoclipului, pentru care Liviu a filmat cu Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan.

Filmările au avut loc în Dubai, la The View At The Palm (Nakheel), situat la etajul 52 al iconicului Palm Tower, oferind o vedere panoramică, 360 de grade a Palm Jumeirah, Arabian Gulf și mult peste; la EMAAR Dubai Sky Views: Sky Views Slide, Sky Views Observatory & Sky Views Edge Walk, locul de unde poți admira Downtown Dubai de la 220 metri, poți alunecă pe un tobogan de sticlă situat la aceeași înălțime sau poți avea experiență unică a mersului pe o margine exterioară situată la etajul 53, la Al Qudra Dubai Deșert în Câmpul Orient Tours, de unde experiența răsăritului nu poate fi egalată; la AURA SKYPOOL, cea mai înalta piscină infinită 360 de grade din lume, situată la 200 de metri în aer cu o panorama incredibilă a orizontului Dubaiului, a Palm Jumeirah și Arabian Gulf.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies