Liviu Teodorescu a lansat piesa „Tot eu”

Liviu Teodorescu a lansat piesa Tot eu
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Aprilie 2022
Data actualizare: 28 Aprilie 2022
Liviu Teodorescu, asa cum nu l-ai mai ascultat pana acum. „Tot eu” este cea mai nouă piesă a unuia dintre cei mai talentați și versatili artiști din România.

L-ai ascultat cântând balade pop, emoționante, de dragoste, ai fredonat melodii ca „Fanele”, „Muzele” sau „Mi-ai pus ceva în pahar”, iar acum a sosit momentul să descoperi noua sa latură. Tot el a compus și melodia aceasta.

„«Tot eu» este o piesă statement pentru mine, este fix felul în care mă percep eu ca artist. Sunt motorul muzicii mele și am vrut să exprim asta într-o piesă. Refrenul e super catchy și sper să rămână agățat în urechile oamenilor. Am stat cu piesa asta mult timp în studio, neștiind dacă este ok să o scot. Mi-era teamă de reacția oamenilor la faptul că o dau cu totul altfel pe piesa asta. Dar, dacă nu îți asumi și nu riști, nu poți câștiga, nu?”, a declarat Liviu Teodorescu.

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan, îl regăsește pe Liviu într-un mediu pe care îl controleaza 100%, la butoane, într-un studio creat special pentru filmare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!