Liviu Teodorescu a lansat piesa „Unde îți zboară gândul?”

Liviu Teodorescu a lansat piesa bdquo;Unde îți zboară gândul?
Citeste mai mult despre: Liviu Teodorescu, Unde iti zboara gandul,
Data: 21 Aprilie 2020
Liviu Teodorescu pune pe note muzicale o poezie sensibilă, cu versuri care reflectă momentele în care gândul zboară la persoană iubită. 

Există numeroase momente în care „cădem pe gânduri”, iar mintea zboară acolo unde vrea ea, în trecut sau în viitor, clipe în care gândurile noastre nu mai stau cu noi și izvorăsc fără control. Gândul călătorește în timp, făcând un balans între trecut și viitor, fără a rămâne în prezent. 

Unul dintre aceste momente este descris și în piesa „Unde îți zboară gândul?”. Pentru noul proiect, Liviu a filmat alături de Criss Blaziny, într-un decor inedit – pe terasa propriei sale case, fiind acompaniat de o chitară și de un cer senin, aflat la apus. 

Piesa este compusă chiar de către artist, muzică și text, și este precedată de single-ul „Mi-ai pus ceva în pahar”, lansat în urmă cu o luna, și va fi succedată de o serie de melodii pe care Liviu le va lansa în perioada următoare. 

În contextul actual, toate activitățile s-au mutat online. Asta se întâmplă și în cazul lui Liviu Teodorescu, care a început o mini-serie pe Instagram, unde, în fiecare luni și joi, de la ora 19:00, intră live #DinVarfulPatului, și a avut invitați precum Antonio Pican, Dorian Popa, Ana Baniciu sau Ruby.
 

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO