Liviu Teodorescu lansează a doua piesă, intitulată „Praf de stele”

Liviu Teodorescu lansează a doua piesă, intitulată Praf de stele
Data publicarii: 03 August 2021
Data actualizare: 03 August 2021
Încă din versurile primei piese lansate de Liviu Teodorescu de pe LiTE Moments Vol. 4 pe 20 iulie 2021, „Pe curând”, artistul ne-a lăsat un indiciu despre cum se va intitula cea de-a doua piesă.

„Am fost prea high de la atâta praf de stele/ Stăpân pe galaxii, dar ne-am cam pierdut prin ele”.

Dacă în „Pe curând”, Liviu cânta despre o poveste de dragoste ce era pe cale să apună, în piesa „Praf de stele”, artistul abordează o topică filosofică, de introspecție, care ne face să reflectăm asupra existenței noastre, asupra rostului nostru în viață și a moștenirii pe care o lăsăm în urmă: „Unde ne duce toată fuga? / Toată strădania si truda? / Neliniștea și tevatura? / Toată iubirea, toată ura? / Că suntem numai o sclipire, care se pierde într-o clipire, / Ce ai putea lăsa în urma ta și timpul n-ar putea lua?”.


Mai mult, tocmai pentru că existența noastră este limitată și câteodată, aparent, insignifiantă, Liviu Teodorescu ne îndeamnă să-i dăm un „meaning” prin a fi oameni, adică prin a da o mână de ajutor oricând putem: „Oricât de sus am ținti, / Țoti vom ajunge într-o zi praf de stele, / Așa că hai, dă o mână cui are nevoie”. Această piesă cu semnificații profunde a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și debutează cu Liviu care își începe discursul muzical, urmând ca acesta să se alăture band-ului său într-un decor romantic, care dă tonul atmosferei de meditație și visare.

Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat: „Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia astept!”.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori.

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies