EXCLUSIV FOTO Liviu Teodorescu pictorial extravagant pentru promovarea primului EP < Lista de Păcate>

EXCLUSIV FOTO Liviu Teodorescu pictorial extravagant pentru promovarea primului EP lt; Lista de Păcate gt;
Citeste mai mult despre: Liviu Teodorescu, exclusiv, pictorial,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 21 Noiembrie 2018
Data actualizare: 21 Noiembrie 2018
Liviu Teodorescu este cu siguranță unul dintre artiștii preferați ai adolescenților din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe youtube, iar contul lui de instagram numărând peste 400 de mii de urmăritori. Iată cu ce pictorial extravagant își îmbie fanele. Pozele cu Liviu Teodorescu vă sunt prezentate în premieră de PROTV.RO.

Artistul lansează primul material din cariera sa, EP-ul „Lista de păcate” care e, de fapt, o ''listă de caracteristici'' care-l definesc în acest moment pe Liviu, atât ca artist, cât și ca persoană. Așa cum ne-a obișnuit deja, Liviu vine cu un nou material inspirat din experiențele lui personale, iar prima piesă lansată alături și de un videoclip este „Rochia”. Urmatoarea perioadă se anunță a fi una bogată în evenimente pentru el, iar această lansare o consideră a fi un pas important în cariera sa.  

Prima melodie lansată de pe EP-ul ''Lista de păcate'' este „Rochia”, o piesă la care a lucrat alături de Matteo, Alex Parker, producția și mix-ul fiind făcute de Lu-K Beats: „Rochia ta este despre momentul în care principiile și educația ajung să se lupte cu înstinctul de moment. „Rochia" e metaforă pentru aceste principii de care e greu uneori să te dezbraci, în favoarea a ceea ce simți. Ideea asta se aplică pentru întreg materialul, așa că, le propun celor care o să asculte EP-ul meu să lase prejudecățile deoparte, să ia din ceea ce le spun ceilalți doar ce îi face fericiți și ai aibă grijă să-și spună întotdeauna adevărul, acesta e mesajul”, povestește acesta despre noul său single.  

 „E.P-ul ăsta vine într-un moment de revelație personală. Acum și Aici, încep să deschid ochii, să îmi amintesc și să înțeleg de ce exist, într-un fel pe care nu l-am mai trăit, în viața asta cel puțin. Voi scoate un material diferit, îmi doresc să dărâmăm prejudecățile și să arătăm că etichetele sunt depășite! Un om nu este într-un singur fel. Un om este în toate felurile în care alege el să fie, în toate formele pe care le consideră cele mai înalte pentru evoluția lui. Aleg să fac asta pentru toți cei care încă nu au curajul să fie EI! O fac pentru Noi. Noi suntem Unul. Merităm să nu fim judecați. Nu există Rai, sau Iad'',  a declarat Liviu.   

Primul său EP „Lista de păcate”, va cuprinde piese noi, dar și single-uri cunoscute precum cel care îi dă titlul LP-ului. Single-ul  „Lista de păcate” în colaborare cu Killa Fonic a strâns aproape 7 milioane de vizualizări. 

Iar surprizele nu se opresc aici, Liviu Teodorescu a pregătit videoclipuri pentru toate piesele de pe EP, lansându-le în fiecare prima-joi din următoarele luni. Pentru promovarea materialul discografic, artistul a făcut o ședință foto inedită. 

Pe parcursul lunii august Liviu a lansat sezonul doi al proiectului #LiTEmoments, iar piesele „Toate momentele”, „Scris în stele” și „Să nu te prind” au reușit să ajungă în trending pe Youtube și să strângă peste 13 milioane de vizualizări.  

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus”, acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie” la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce” la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele” cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 44 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017. 

FULLSCREEN
EXCLUSIV FOTO Liviu Teodorescu pictorial extravagant pentru promovarea primului EP < Lista de Păcate>
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies