Ludmila Danilceac a scos prima piesă după ce a câștigat show-ul Cântă acum cu mine (VIDEO)

Ludmila Danilceac a scos prima piesă după ce a câștigat show-ul Cântă acum cu mine (VIDEO)
Autor: Dan L. Brumar
Data: 08 Mai 2019
Abia a câștigat cel mai important show muzical din viața ei, că a și făcut un pas mare în carieră. Ludmila Danilceac ne-a dezvăluit cum a ajuns să scoată o piesă alături de o adversară de la Cântă acum cu mine.

Ludmila Danilceac și Alexandra Stanciu (Alessandra) au semnat deja prima colaborare împreună și au lansat single-ul Rogvaiv. Primul proiect comun al celor două foste concurente de la Cântă acum cu mine este de bun augur pentru ambele tinere artiste, aflate în fața unei cariere promițătoare.

„Piesa Rogvaiv e începutul a ceva frumos. Sunt sigură că drumul Ludmilei abia începe. Îmi amintesc și acum noaptea de dinaintea finalei când am meditat împreună și am povestit. Am știut atunci că ea e o persoană minunată și că se va lupta mult să ajungă acolo unde își dorește. Cât despre mine, dacă mai aveam îndoieli că o să renunț la muzică, acum nu mai am. Știu sigur că m-am născut pentru asta. Îi mulțumim mult lui Boier Bibescu pentru sprijin și pentru piesa asta frumoasă și veți mai auzi de noi”, a spus Alessandra pentru PROTV.RO.

Și Ludmila simte că această colaborare cu Alessandra și Boier Bibescu a picat într-un moment cum nu se poate mai bun pentru cariera ei.

„După filmări, echipa Big UP Music, Boier Bibescu și Alessandra au venit cu ideea să facem o piesă și au întrebat dacă sunt de acord. Sigur că am acceptat. Mă bucur că am cunoscut așa oameni frumoși și talentați și că am reușit să mă împrietenesc cu Alessandra, în cadrul show-ului noi fiind colege de cameră”, ne-a dezvăluit Ludmila.

Asculă mai jos piesa Rogvaiv!

FULLSCREEN
Ludmila Danilceac a scos prima piesă după ce a câștigat show-ul Cântă acum cu mine (VIDEO)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO