Maia Morgenstern, protagonista unui videoclip internațional. Ce spune actrița despre colaborarea cu Airyen Vay

Maia Morgenstern, protagonista unui videoclip internațional. Ce spune actrița despre colaborarea cu Airyen Vay
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Noiembrie 2021
Maia Morgenstern apare în cel mai nou clip al lui Airyen Vay, o artistă româncă stabilită în Los Angeles, California. Îndrăgita actriță joacă rolul mamei eroinei principale, interpretată de Airyen Vay. Cântăreața vrea să transmită tinerilor un mesaj special, prin intermediul videoclipului de la piesa “Breathe”.

Cu “Breathe”, Airyen Vay își continuă obiceiul de a-și folosi muzica pentru a transmite mesaje puternice. În noul videoclip, Airyen încurajează tinerii din toată lumea să-și facă vocea auzită. 

Mesajul rezonează cu siguranță cu toți ascultătorii, mai ales cei care, în prezent, se simt prinși în așteptările și convingerile celor din jur. 

Ce spune Maia Morgestern despre colaborarea cu Airyen 

Versurile îi încurajează pe tineri să nu se lase sufocați de teamă de a-i supăra pe ceilalți. “Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generații, situațiile limită, tensionate între părinți și copii…sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou...parcă e purtat de vânt spulberat. Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între tine și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare? Oare mai există o șansă, o cale de comunicare? Poate doar dragostea, încrederea mai poate salva ceva? Nu, nu putem și nu trebuie să devenim alții decât suntem...Poate doar să ne oprim o clipă, să-l ascultăm și pe celălalt? Da, știu, o să-mi spuneți că ați mai auzit povestea asta de zeci de ori. Poate chiar așa este, poate de aceea acest film, clip este atât de adevărat. De sincer. De aproape. Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă. Sincronizare ideală. Empatie. Concret? Am reușit să ne înțelegem foarte bine, să facem un schimb de idei la modul cel mai creativ. O înțelegere bazată pe respect și admirație. Iar acestea nu pot fi decât reciproce”, a declarat Maia Morgenstern. 

La rândul ei solista spune: “Am scris refrenul acestui cântec acum 2 ani în mijlocul unui atac de panică. Eram singură și nu știam ce să fac, așa că am început să cânt, ca să mă liniștesc. Inspirația pentru versuri a venit la începutul acestui an și așa s-a născut cântecul”. 

“Breathe” se găsește acum pe toate platformele muzicale globale, inclusiv Apple Music, Spotify și Amazon Music. În plus, fanii pot viziona videoclipul muzical oficial „Breathe” direct pe YouTube. Poate cel mai ambițios proiect al ei de până acum, Airyen Vay speră că “Breathe” îi poate inspiră pe ascultători să aducă schimbări pozitive în lume.

Airyen Vay este născută în Botoșani, România, și în prezent locuiește în Los Angeles, California. Ca tânără artistă pop/R&B ea a început deja să-și facă un nume cu single-uri de succes precum „SAY” (2019) și „Love Me Like You’re High” (2021). Airyen Vay nu se teme niciodată să-și folosească muzică pentru a vorbi despre problemele mondiale presante și teme de iubire, egalitate și pace interioară.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies