Mario Fresh e „Bine de tot” în cel mai nou clip al său! Artistul apare alături de iubita sa, Alexia Eram

Mario Fresh e Bine de tot în cel mai nou clip al său! Artistul apare alături de iubita sa, Alexia Eram
Citeste mai mult despre: Mario Fresh, Alexia Eram, bine de tot,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Iulie 2021
Data actualizare: 13 Iulie 2021
În ton cu vara, chiar așa este noul single pe care Mario îl lansează! „Bine de tot” este cea mai recentă piesă a artistului, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și ritmuri fresh ce te provoacă să dansezi oriunde ai fi.

Compusă de artist alături de Mario Morreti, „Bine de tot” este o invitație la distracție și un strigăt de dor de prieteni, de petreceri și de nopți albe cu dans și veselie. Piesa este însoțită de un videoclip eyecandy, cu multă coregrafie și fun, ce îți va capta atenția din primele secunde.

„Sunt sigur că tuturor ne-au lipsit întâlnirile cu gașca de prieteni, concertele, muzica și mood-ul acela super pozitiv, fară stres sau alte griji. «Bine de tot» este ca o rețetă pentru stări bune sau cheia spre sentimentul acela de libertate în care fericirea este după orice colț. Sper să ascultați piesa și să ajungă în playlist-urile voastre”, spune Mario.

Cu o poveste în care iubirea și fericirea sunt pe primul loc, clipul îi are ca protagoniști pe Mario Fresh și Alexia Eram, dar și dansatori și prieteni de-ai cuplului, precum DJ AlbWho sau creatoarea de conținut Mimi. O coproducție Cat Music și Bear Music, „Bine de tot" creează prin sound-ul său și vibe-urile bune o atmosferă retro-future, pop, căreia i se potrivește perfect lui Mario.

Vezi și: Mileul devine ultima fiță în America!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies