Marius Moga promovează educația prin distracție: DeMoga Kids lansează cântecul “Alfabetul”.

Marius Moga promovează educația prin distracție: DeMoga Kids lansează cântecul Alfabetul .
Citeste mai mult despre: Marius Moga, cantece, DeMoga Kids,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
“Alfabetul” este primul cântec educațional dintr-o serie de mai multe melodii ce urmează să fie lansate pe platforma DeMoga Kids. Părinții și copiii vor descoperi pe canalul oficial de YouTube DeMoga Kids cântece educaționale originale, create de producatorii și compozitorii DeMoga Music, dar și cântece cunoscute și readaptate.

DeMoga Kids este un proiect de suflet, în care mă implic în primul rând ca tătic și apoi ca muzician. Așa cum fetița mea învață în fiecare zi lucruri noi și eu, la rândul meu, învăț foarte multe de la ea. Unul dintre lucrurile foarte importante pe care le-am aflat odată cu venirea Mariei Elisabeta pe lume este că atunci când înveți lucruri noi, dacă adaugi puțină distracție, învățarea se transformă într-o joacă interesantă și creativă.”, declară Marius Moga. 


Cântecul “Alfabetul” este produs și compus în studiourile DeMoga Music de Marius Moga, Adrian Klein, Loredana Căvășdan și Florian Rus, iar animația video este realizată de echipa OnScreen.

Marius Moga și echipa DeMoga Music au inițiat platforma DeMoga Kids, din dorința de a oferi copiilor și părinților un univers muzical în care procesul de învățare și cunoaștere să fie unul creativ, frumos și distractiv.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!