VIDEO Mark Stam lansează piesa „Vina mea”, frumoasă ca o după-amiază de vară

VIDEO Mark Stam lansează piesa Vina mea , frumoasă ca o după-amiază de vară
Citeste mai mult despre: vina mea, Mark Stam, melodie noua,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 07 Noiembrie 2018
Data actualizare: 07 Noiembrie 2018
După succesul pieselor „Impar” și „Doar noi”, artistul Spoiala Brothers și Global Records, Mark Stam, revine cu un nou single: „Vina mea”.

Artistul care dupa 20 de saptamani de prezenta in topul radio si TV se claseaza in continuare in varful acestuia, Mark, povestește că ideea acestei piese i-a venit într-o după-amiază de vară, în timp ce cânta la chitară.

E un Recviem al unei amintiri nemuritoare”, spune Mark.

Aveam linia melodică și tema piesei (pe atunci fiind ,,Vina ta"), încă din decembrie. Dar simțeam că lipsește ceva și anume <benzina> care să pornească focul sălbatic, adică emoția. În următoarele luni am trăit o situație și o stare care până atunci mi se păreau departe de adevăr, întâlnite doar prin filme și cărți... O iubire platonică însă, în care de data aceasta eu eram cel rece. Încercam să mă conving că ar trebui să simt ceva, că este persoana potrivită, însă inima încăpățânată îmi dădea <seen> la rugăminte și de atunci ,,Vina ta" s-a transformat în ,,Vina mea", era vina mea ca nu simțeam nimic, mi-am asumat autoacuzația și duc responsabilitatea pentru asta”, adaugă artistul.

Piesa, care vorbește despre durerea vinovăției, a fost scrisă de el, în colaborare cu Irina Kupco. Alex Cotoi, deținător al unui Latin Grammy, foarte apreciat pentru colaborările sale cu INNA, Antonia sau Andra, semneaza productia piesei „Vina”. Videoclipul a fost realizat de Spoiala Brothers, regizor Arcadie Spoiala, DOP Dima Spoiala.

Partea cea mai personală și cea mai puternică pentru mine este, "3 metri mai jos de podea, îngropam noi, minciuna eu tot simt ceva, cu lacrimi în ochi, te ascunzi în sine, sufoci în palmă fluturii hrăniți de mine". Mă duce instant în momentul în care stăteam jos pe podea în mijlocul nopții și ne zgâriam unul pe altul cu cuvinte...  Așa focul piesei a izbucnit și abia după vreo 3-4 luni am decis că piesa aceasta trebuie să prindă viață. Am lucrat la ea cu Irina Kupko și Alex Cotoi, ca într-un final să vă oferim ceea ce puteți asculta acum. La clip am lucrat cu Spoiala Brothers și ne-am străduit să-i oferim un mesaj, o antiteză a piesei”, încheie artistul.

Piesa „Impar”, cel mai recent single, s-a clasat în vârful topului Shazam România, ocupă a doua poziție în TOP TV România, cu 19 săptămâni în top și este numărul 3 TOP Radio România. De asemenea a înregistrat 14 milioane de vizualizări pe YouTube, cu 119 mii de like-uri.

Mark Stam este un cântăreț și compozitor originar din Republica Moldova, care s-a lansat în martie 2017. Acest proiect a fost conceput de către label-ul SpoialaBrothers și tânarul Marius Stamatin (aka. Mark Stam).

Mark spune că își dorea să devină artist încă din copilărie și că este un autodidact. Astfel, el a învățat canto și chitară singur, urmărind canalul Youtube.

În 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” și după apariția sa pe YouTube a fost contactat de SpoialaBrothers cu propunerea de a începe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză ,,Days are coming", în luna iulie a aceluiași an și de „Doar Noi” în luna noiembrie, care a depăsit 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Anul 2018 i-a adus lui Mark colaborarea cu Alina Eremia pentru această piesă, iar noua variantă, în featuring, a înregistrat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!