Melodie în semn de omagiu pentru NOSFE: „Dragoste” 

Melodie în semn de omagiu pentru NOSFE: Dragoste
Citeste mai mult despre: nosfe, melodie, nosfe a murit,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 20 Octombrie 2022
Data actualizare: 20 Octombrie 2022
Moartea lui NOSFE a provocat foarte multă suferință în rândul artiștilor, care și-au luat rămas bun de la prietenul lor marți, în cadrul ceremoniei de înmormântare. După ce l-au condus pe ultimul drum, membrii trupei Șatra B.E.N.Z. au ținut să îi ducă la bun-sfârșit munca din acest an a regretatului lor coleg.

Membrii trupei Șatra B.E.N.Z. au postat la o zi după înmormântarea lui NOSFE un anunț care i-a bucurat pe fani. Aceștia au de gând să scoată un album de 200 de piese la care regretatul artist a lucrat pe parcursul acestui an. 

 

„Pentru a înnobila cele 2 decenii de muncă, NOSFE a lucrat în ultimul an la un album aniversar care surprinde toată esența sa. Astfel, alături de producătorii SEEK MUSIC, el a creat aproape 200 de piese. În semn de omagiu și cel mai important, pentru a-i respecta dorința, acest album va fi lansat, iar toate încasările vor merge către șoția și fiica sa. NOSFE a schimbat, schimbă și va schimba la infint lumea cu muzica lui. Sperăm că toți oamenii care s-au regăsit în cuvintele lui, care l-au apreciat și care l-au iubit ca artist și ca om, să și-l amintească veșnic ascultându-i creațiile”, au spus membrii trupei în comunicat.

La doar două zile de la înmormântarea artistului, pe pagina de YouTube „Seek Music” a fost lansată prima piesă omagiu pentru NOSFE. Aceasta este denumită „Dragoste”, iar în videoclip se poate observa un cer albastru, plin de nori albi. Melodia este compusă și înregistrată de NOSFE, pe parcursul acestui an.

Pe finalul melodiei, NOSFE a cântat următoarele versuri, fără a avea habar ce urmează să se întâmple cu viața lui:

„Îmi pare rău pentru vibe-uri pierdute
Dezamăgiri și nopți
Indiferent câte vieți o să mă coste
Tot ce am să vă dau e dragoste

Vă pupa Unchiu’!”

În descrierea videoclipului este scris: În memoria lui “NOSFE” Darius Vlad Crețan”. 

PIESA AICI: 


Sursă foto: NOSFE/Instagram, sotiedeartist/Instagram, Șatra B.E.N.Z/Instagram

VEZI ȘI VIDEO:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies