Mesajul lui Mario Fresh chiar de pe Lună: „Adu-mi Soarele”

Mesajul lui Mario Fresh chiar de pe Lună: Adu-mi Soarele
Citeste mai mult despre: Mario Fresh, adu-mi soarele, muzica, videoclip,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Martie 2021
Data actualizare: 16 Martie 2021
Luna martie este plină de surprize, iar Mario Fresh a călătorit până pe Lună în cel mai nou clip al său și are un mesaj pentru toți cei care au inimile frânte: „Adu-mi Soarele”.

Compusă de către artist alături de Șerban Cazan, Emilian Nechifor și Gabriel Stănoiu în studiourile HaHaHa Production, piesa este pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă. Inima nu alege pe cine iubește, iar atunci când povestea ajunge la final, inevitabil unul suferă mai mult decât celălalt.

„Mi-ai luat toate culorile și visele” sunt versurile prin care Mario transmite ce simte un suflet rănit care ajunge să trăiască într-o lume fără iubire și speranță, pictată în alb și negru. Clipul îl prezintă pe Mario Fresh undeva pe Lună, locul unde cândva amândoi priveau și visau la o viață împreună.

„Am lansat cel mai de suflet proiect, «Adu-mi Soarele», o piesă foarte sensibilă în care mă regăsesc, iar fiecare vers mă face să tresar. Muzica e atât de puternică, încât la finalul poveștii, face ca distanța dintre Lună și Pământ să se micșoreze atât de mult încât noi să ne putem strânge în brațe din nou! Abia ce am ajuns de pe Lună, ce să mai zic?! Sper să vă placă ce am făcut acolo”, povestește artistul.

foto: PR

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Locul special din care Will Smith mănâncă floricele
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!