Michael Buble se întoarce în muzică, la doar o lună de la anunțul de retragere. Ce surpriză are

08 Noiembrie 2018, 18:15

Michael Buble se întoarce în muzică, la doar o lună de la anunțul de retragere. Ce surpriză are
Cântărețul canadian Michael Buble revine pe scenă, după ce la jumătatea lunii trecute își anunțase retragerea din muzică din cauza problemelor de sănătate ale fiului său.

Michael Buble a anunțat că va pleca într-un turneu muzical începând cu data de 13 februarie 2019. „Don't believe de rumors” va cuprinde 27 de orașe din SUA, și va avea punct de pornire orașul Tampa. Din aprilie, starul canadian va ajunge în țara natală, pentru nouă reprezentații live în cadrul aceluiași turneu. Evenimimentul este orgnizat pentru promovarea celui mai nou album al său, Love, care va fi lansat pe 16 noiembrie 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michael Bublé's U.S. 2019 Tour is Announced! Michael will perform a series of concerts during a 27-city U.S. Tour starting in February. More dates around the world will be announced soon. For ticket and VIP information, visit MichaelBuble.com.

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on


La jumătatea lunii trecute, Michael Buble anunțase că se retrage din muzică și că nu mai acordă nici un interviu. Artistul a fost foarte afectat de starea de sănătate a fiului său mai mare, diagnosticat cu o boală necruțătoare. Noah, în vârstă de 5 ani, suferă de cancer la ficat. Deși afecțiunea fiului său e în remisiune, Buble e în continuare zguduit de bătălia pe care au dus-o cu toții pentru a-l salva pe cel mic. El a mărturisit că această experiență i-a deschis ochii asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

,,Boala fiului meu m-a schimbat. Mi-a schimbat percepția asupra vieții. Nu pot să trec de interviul ăsta fără să plâng. (...) M-am pierdut până și controlul emoțiilor, nu le mai pot controla în public”, a mărturisit artistul într-un interviu acordat postului Sky News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

A post shared by Michael Bublé (@michaelbuble) on


Totodată, Buble nu mai suporta nici lumea muzicală în care activa.

„Nu mai suport situația. Narcisismul celebrităților. Este ultimul meu interviu, mă retrag”, declara artistul pentru Daily Mail.

Cântărețul canadian e căsătorit cu actrița Luisana Lupilato încă din noiembrie 2011. Cei doi mai au împreună doi copii: Elias (2 ani) și Vida (patru luni). 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO