Mihai Mărgineanu a susținut un concert live excepțional la Sala Palatului

Mihai Mărgineanu a susținut un concert live excepțional la Sala Palatului
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Februarie 2019
Data actualizare: 27 Februarie 2019
Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu a prezentat în concert la Sala Palatului coloana sonoră a serialului „Las Fierbinti” și cel mai nou album al său, „Fum de taverna”.

Aproape 4000 de oameni au ascultat în premieră cele mai noi piese ale lui Mihai Mărgineanu, dar și cele care l-au consacrat. 

Show-ul a fost deschis de către artist împreună cu Ecaterina Ladin Tincă, actriță care joacă rolul lui Dalinda din serial, cu Mai știi” și Foaie verde, foaie fraga.

Au urmat apoi piese precum „Manifest”, „Mă iubește femeile” și „Gore din Chitila”, „Când te scuturi de zăpadă”, Jana era Croitoreasă, „Dor de tata” și „Nu sunt nebun”, iar unii dintre cei mai iubiți actori „Las fierbinți”, printre care Mihai Bobonete (Bobiță), Adrian Vancica (Celentano) , Cuzin Toma (Firicel) și Mihai Răit Dragomir (Dorel) au urcat pe scenă pentru câteva momente speciale.

În plus, artistul a dedicat trupei sale piese precum „Orogheiane” și „Muro Shavo”. Mihai a cântat și pentru femeile importante din viață sa, „Tanti Iulica”, „Nefasta” și „Un pat vernil”. Mihai Mărgineanu a încheiat seara cu o melodie, pe care și-a dedicat-o chiar lui însuși: „Aviația dă senzația”. 

Cântăreț, compozitor și actor, Mihai Mărgineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.

De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Saracu” și multe altele.


Vezi aici cum personajele din Las Fierbinți sunt pregătite să facă față unor noi aventuri 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies