Minelli lansează o nouă piesă de pus pe repeat: „Rampampam”

Minelli lansează o nouă piesă de pus pe repeat: Rampampam
Citeste mai mult despre: Minelli, minelli rampampam, rampampam,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Martie 2021
Data actualizare: 19 Martie 2021
Minelli vorbește despre o relație de dragoste care rănește și provoacă amintiri greu de uitat, ce duc treptat la răzbunare, în cel mai nou single, „Rampampam”.

Piesa a fost compusă de Minelli și Viky Red, scrisă de Minelli și produsă de Viky Red. Clipul transpune în imagini trăirile dintr-o relație toxică și prezintă, prin cadre dinamice, filmul răzbunării. Videoclipul a fost regizat de Kobzzon, iar Paul Tatcu a fost director de imagine.

„Așteptam cu nerăbdare lansarea piesei și mă bucur că în sfârșit o pot împărtăși cu voi toți. Cred că aduce o doză de curaj și de putere, chiar dacă tema principală este cea a unei relații care a provocat răni. De fiecare dată când lucrez cu Viky Red rezultatul este unul care mă încântă, la fel și de data aceasta. Clipul suprinde foarte bine mesajul piesei și transformă totul într-o poveste plină de acțiune. Sper să vă placă ce a ieșit șă să vă bucurați de Rampampam“, a spus Minelli.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Cum arată Jennifer Lopez așa bine la 51 de ani?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies