Motiv de bucurie pentru Carmen Chindriș. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Motiv de bucurie pentru Carmen Chindriș. Ce mesaj le-a transmis fanilor
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Aprilie 2021
Data actualizare: 24 Aprilie 2021
Carmen Chindriș este una dintre cele mai în vogă interprete din showbizul românesc. Melodiile înregistrate, împreună cu Taraful Rutenilor, se bucură de o mare popularitate, în special la petreceri. Una dintre piese, ”Ziua-n care tu m-ai sărutat” a ajuns la un număr impresionat de vizualizări pe YouTube.

Recent, Carmen Chindriș le-a mulțumit fanilor pentru aprecierea lor, după ce piesa a înregistrat 20 de milioane de vizualizări pe YouTube, de la momentul lansării, în vara acestui an. 

Fanii i-au răspuns cu sute de mesaje: ”Fetitele mele de 3 si 5 ani sunt innebunite dupa melodia asta, si noi, cei mari de altfel”, ”Melodia este un real succes, a prins la public, interpretare de nota 10”, ”Soțul o are la ton de apel melodia... bestială”, au fost doar câteva dintre comentarii. 


 

Carmen Chindriș s-a născut în Sighetul Marmației și a început să cânte de la vârsta de 7 ani. Artista are un repertoriu impresionant de melodii, în mai multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, și chiar japoneză și rusă. A studiat la Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția de Canto. Știe să cânte la chitară, iar în trecut a făcut parte dintr-un ansamblu de muzică populară.


O altă piesă care a înregistrat deja peste 20 de milioane de vizualizări, în doar o lună de zile de la lansare este ”Jumătatea Mea Mai Bună”, interpretată de Andra și 3 Sud Est. Piesa a fos pe locul 1 în trending, dupa o zi de la lansare! 

Sursă foto: Facebook/Instagram Carmen Chindriș

Vezi și: Neonatologul şi importanţa lui
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!