Nana revine în România. Care sunt pretențiile artistului pentru concertul din Timișoara

Nana revine în România. Care sunt pretențiile artistului pentru concertul din Timișoara
Citeste mai mult despre: nana, diskoteka, diskoteka festival,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 15 Ianuarie 2020
Data actualizare: 15 Ianuarie 2020
Noi nume confirmate pentru cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80-’90. În perioada 1-3 mai 2020, atmosfera se încinge, din nou, pe stadionul ,,Dan Păltinișanu” din Timișoara. Nana revine, pentru al doilea an consecutiv, la Diskoteka Festival, iar hiturile trupei Boney M vor completa cel mai mare show european retro și în a doua ediție a festivalului.

Cunoscutul raper de origine ghaneză Nana, pe numele său real Nana Kwame Abrokwa, are o agendă de concerte încărcată, iar solicitările trebuie făcute cu jumătate de an înainte către echipa de management și booking a artistului. Cerințele de sonorizare se supun și ele unor termeni și condiții, astfel că înainte cu minimum două luni de show-ul propriu-zis echipa artistului se deplaseză la locul evenimentului pentru a verifica dacă sunt întrunite cerințele de sunet.

Hitul ,,Lonely”, care a dominat topurile muzicale mondiale și a atins recorduri greu de egalat, a beneficiat de o adaptare, gândită special pentru România, în ediția din 2019. ,,România este una dintre cele mai frumoase țări pe care le-am vizitat. Am luat în calcul să îmi fac vacanța aici, pentru că iubesc natura, dar și oamenii pe care i-am întâlnit. Pentru show-ul de la Diskoteka din 2020, sunt în pregătire momente noi, gata să îi uimească și bucure pe cei care vor petrece alături de noi”, mărturisește Nana.

Una dintre promisiunile organizatorilor pentru ediția din mai 2020 a festivalului Diskoteka este că momentele vor fi noi, adaptate, iar artiștii care pășesc pentru a doua oară consecutiv pe scena festivalului vor veni cu show-uri noi: ,,Este una dintre obligațiile pe care ni le asumăm în fața fanilor festivalului. În fiecare an, elementul de noutate trebuie să existe, chiar dacă vorbim despre hiturile care au marcat generații în zeci de ani de zile”.

Boney M. Xperience aduce la Diskoteka o nouă experiență pentru fanii legendarei trupe. În difuzoare se vor auzi și în 2020 evergreen-urile Rasputin sau Daddy Cool, într-un show complet nou, pregătit chiar de Sheyla Bonnick.

Printre noile nume anunțate de organizatori care vin la Diskoteka 2020 se numără DJ Bobo, Las Ketchup, Snap, Londonbeat și No Mercy. Pentru ediția a doua s-a înregistrat deja un nou record de vânzare. Primele 7000 de abonamente au fost cumpărate în mai puțin de o lună de când au devenit disponibile pe site-ul diskoteka.ro.

Vezi și: Surprize pentru fanii festivalului "Untold"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies