Nicki Minaj, gafă vestimentară majoră pe scena. Filmulețul care a aprins imaginația fanilor

Nicki Minaj, gafă vestimentară majoră pe scena. Filmulețul care a aprins imaginația fanilor
Citeste mai mult despre: Nicki Minaj,
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Septembrie 2018
Data actualizare: 28 Mai 2022
Cântăreața Nicki Minaj a suferit un accident vestimentar în timpul unui concert din Philadelphia, Statele Unite. 
Filmulețul a ajuns în presa mondenă și de acolo până la a deveni viral nu a mai fost decât un pas. 


Fostul iubit al lui Nicki Minaj, muzicianul Safaree Samuels, a spus atunci că starul rap l-a înjunghiat, în timpul unui incident domestic. 
 
La rândul ei, Minaj l-a acuzat pe Samuels că nu spune adevărul, adăugând că acesta i-ar fi furat bani, cu care ar fi plătit prostituate, lucru pe care muzicianul l-a negat. 
 
Pe numele său real Onika Tanya Maraj, cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009. Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite. Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV's Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times "cea mai influentă artistă rap din toate timpurile". Stilul său de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recită versurile şi de utilizarea mai multor accente, mai ales "cockney britanic", caracteristic londonezilor.
Cel mai recent album al său, "Queen", a fost lansat pe 10 august. 

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies