Nicole Cherry cântă în limba spaniolă ca o adevărată "Mujer Latina" - VIDEO

Nicole Cherry cântă în limba spaniolă ca o adevărată  Mujer Latina  - VIDEO
Sursa FOTO: YouTube
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Iunie 2020
Data actualizare: 19 Iunie 2020
Nicole Cherry începe vara în forță cu ritmuri latino, prin piesa "Mujer Latina", ce vine însoțită și de imagini pline de mister și sex-appeal.  

Demonstrând încă o dată atracția pentru muzică latino, dar și afinitatea sa pentru cultura latino, în general, Nicole Cherry își ia rolul de promotoare a ritmurilor caliente, mai ales că prin "Mujer Latină", artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.  

Piesa "Mujer Latina" este compusă de către Randi, Mario Moretti și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production, unde Nicole a mai înregistrat și lansat piese precum "Dansează amândoi", "Doctore" sau "Mă rup".  


Videoclipul piesei este regizat de către Bogdan Daragiu și a fost filmat într-un spațiu care reamintește de exotismul pădurilor tropicale din America Latină. Încă de la începutul videoclipului, o putem vedea pe Nicole într-o ipostază foarte pasională, inspirată de o femeie îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe. Vezi și: Actrițele din Casa de Papel, spectaculoase în viața de zi cu zi. Cum arată pe covorul roșu și Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies