Nicole Cherry e însărcinată! Artista a făcut anunțul odată cu lansarea clipului „Scrie-mi pe suflet”

Nicole Cherry e însărcinată! Artista a făcut anunțul odată cu lansarea clipului Scrie-mi pe suflet
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Iunie 2021
Data actualizare: 08 Iunie 2021
Nicole Cherry lansează melodia „Scrie-mi pe suflet”, însoțită de un videoclip emoționant în care artista face un anunț important: este însărcinată.

„Scrie-mi pe suflet” este o piesă pop, cu acorduri romantice de chitară care completează versurile încărcate de semnificație ca un puzzle. Piesa a fost compusă în studiourile HaHaHa Production și evidențiază faptul că iubirea adevărată se arată zi de zi și poate fi menținută doar cu fapte pe măsură, nu doar prin vorbe frumoase: „Cuvintele frumoase mi s-au mai spus / Când a bătut vântul mai tare, s-au dus (...) Scrie-mi pe suflet povești de iubire / Arată-mi, spune-mi ce simți pentru mine / Îndrăgostește-mă în fiecare zi”. Mai mult, la baza oricărei relații solide stă înțelegerea si iertarea reciprocă: „Nu vreau să fii al meu „A fost odată” / Iubește-mă cum n-ai iubit niciodată / Și iartă-mă când voi greși”.

Videoclipul emoționant, regizat de Ionuț Trandafir, o surprinde pe Nicole Cherry în cadre minimaliste, pentru a sublinia mesajul piesei, mai precis faptul că într-o poveste de dragoste adevărată, iubitul / iubita este perceput/ă drept centrul universului, restul persoanelor din jur dispărând atunci când cei doi sunt împreună.

În videoclip apare și iubitul artistei, Florin, pentru a transmite mai bine anunțul important. Când într-o relație cei doi urmează mesajul transmis de piesă, apar cele mai frumoase roade. Nicole Cherry și iubitul ei sunt mai mult decât fericiți să anunțe că așteaptă primul copil împreună.

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies