Nicole Cherry sărbătorește cei 7 ani de carieră, prin lansarea piesei "Mă rup"

Nicole Cherry sărbătorește cei 7 ani de carieră, prin lansarea piesei  Mă rup
Citeste mai mult despre: Nicole Cherry, Ma rup,
Data: 27 Aprilie 2020
Nicole Cherry a pregătit o surpriză pentru fanii săi și lansează astăzi, 27 aprilie, melodia "Mă rup". Artista celebrează în avans cei șapte ani de carieră, pe care îi împlinește pe 4 mai, cum altfel, decât prin muzică nouă.

Piesa „Mă rup” este lansată la două luni de la single-ul „Cine sunt eu?” și va fi inclusă pe primul material discografic al artistei, album care se va lansa în curând.

Piesa vine însoțită de un vizual desprins parcă din primăvară care se manifestă afară, cu pomi inverziti și flori care acoperă tot, anotimp care este în sufletele noastre, în aceste momente de izolare.

Aproape șapte ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoțîi nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.900.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute.

Peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizări, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top. Anul acesta, artista plănuiește să lanseze primul album din carieră.

Vezi și: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Raluka

Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO